Помните ли го? Той спечели "Биг Брадър", а сега няма да повярвате докъде е стигнал!

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-go-toy-specheli-big-bradar-a-sega-nyama-da-povyarvate-dokade-e-stignal/50035 Goreshto.net
Помните ли го? Той спечели "Биг Брадър", а сега няма да повярвате докъде е стигнал!

Някои шампиони на "Биг Брадър" се самозабравят след това и правят шокиращи неща!

"Биг Брадър" не е трамплин на всеки участник в него. Някои състезатели, било то и шампиони в шоуто, падат надолу след това. Нещо подобно се случва с първия победител на "Биг Брадър Ол Старс". Той живее охолно и печели много пари, но не по правилния начин. Става въпрос за Никола Лестер, който триумфира в риалити шоуто преди 5 години. Македонецът към днешна дата не може да се похвали със звездна кариера. Той живее в Дубай, където практикува най-древната професия, пише в. "Телеграф". Красавецът от Скопие се възползвал от своето невинно излъчване, за да печели пари от това. В България Лестер вече нямал и един приятел. Бил скъсал с всичките си познанства тук, тъй като не се гордеел с това, с което си изкарва прехраната. Македонецът се сприятели много с двама души по време на престоя си в Къщата. Това бяха Найден от първия "Биг Брадър" и Пацо от сезон номер 3 на "Биг Брадър". И двамата обаче твърдят, че вече не знаят нищо за него. От доста време не се е връщал в България и изобщо не знаели какво се случва с него и къде се намира. От разкритието на колегите от "Телеграф" не става ясно какъв точно го играе Никола в тази професия. Дали я практикува само с жени или и с мъже. В Къщата той беше обявил, че си има приятелка и е изцяло на тема жени. От снимката по-горе обаче изникват някои съмнения. Лестер се ползва с голяма подкрепа от българския народ. Той спечели сърцата на много хора и именно затова триумфира в риалити формата. Това, което става с него сега, е шок за всичките му фенове, които го познават като добро и скромно момче. Дали не са се заблудили или той се е променил през тези 5 години, остава загадка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.