Жълто Новини

Помните ли шокиращия Пеньо от “Биг Брадър”? Ето докъде стигна след шоуто!

Пеньо от “Биг Брадър” не успя да постигне целите си след предаването!

Пеньо Даскалов е един от най-шокиращите образи на най-гледаното риалити шоу у нас. Той се прочу с това, че се показа като жена, заклещена в мъжко тяло. Пеньо от “Биг Брадър” обаче не успя да направи нищо от това, което си бе поставил като цел след формата.

Днес феминизираният старозагорец тъне в мизерия. Няма и помен от славата, на която се радваше преди 11 години, когато участва в предаването.

Парис, както караше мнозина да го наричат, от 2 години насам работи като сервитьорка в родния си град. Там сервира напитки, напук на големите амбиции, които някога имаше.

Припомняме, че Пеньо от “Биг Брадър” имаше талант в пеенето. Той мечтаеше за велика музикална кариера, но повече от едно-две парчета не успя да запише.

После се пробва и като актьор. Завърши колеж по актьорско майсторство, но и това не му помогна да се наложи в този бранш.

Запознати издават, че Пепи (друго име, с което се представяше в Къщата) днес изцяло е заприличал на жена. Той ходел на работа с изцяло женски дрехи, гримиран и с тотално женско поведение.

Още в “Биг Брадър” се видя, че това момче има влечение към мъже. Именно затова изпълни с удоволствие мисията със скандалния Пацо, когато се целува с него и го заблуди, че е жена.

В Къщата той не спечели нито един приятел и излезе по-сам от всякога. Сега нещата не са много по-различни, тъй като повечето му познати не могат да приемат поведението му.

Вече на 32 години, Пеньо от “Биг Брадър” е осъзнал, че славата за него отдавна е затворена книга. Затова е решил да се издържа както може.

Брадърът си е сменил пола преди 3 години и вече настоява да го наричат само Парис, както е и по лична карта. Към момента обаче няма мъж до себе си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.