НачалоБългария

Луд ли е: Виж какво гадже чака Тото у дома! А той се забива с Алекс Богданска (МНОГО СНИМКИ на хубавата Яна)

Луд ли е: Виж какво гадже чака Тото у дома! А той се забива с Алекс Богданска (МНОГО СНИМКИ на хубавата Яна)

Тото от СкандаУ от години е сериозно обвързан с Яна, а му текат лигите по Алекс Богданска!

Къщата на Вип Брадър 2017 става арена на забранени страсти и скандали. И то още на втория ден. Главно действащо лице е шавливата Алекс Богданска, която доскоро мнозина наричаха Сашка с пръста.

Ако приемем, че навремето Даниел Петканов е постъпил зле с нея, след като тя му сложи рога с богаташа Макс, то днес как да обясним действията й. Както зрителите видяха, Александра Богданска бързо откри нов обект на желанието си в Къщата.

И това е младият и красив Тото от СкандаУ. Йонислав Йотов, както е истинското му име, успя да развълнува манекенката. Дотам, че тя буквално се залепи за него като гербова марка.

Да, мисията на Големия брат е съквартирантите да се разделят по двойки и да се държат за ръце до второ нареждане. Никоя друга от двойките обаче не показа такова самоотвержено, нежно и изгарящо докосване. Като това, което видяхме от страна на Богданска.

През цялото време тя галеше Тото от СкандаУ по ръката и преплиташе пръстите си с неговите. А той очевидно нямаше нищо против. Дотук добре. Само дето Йонислав Йотов не отговори директно на въпроса на Алекс има ли си гадже. А смотолеви нещо под носа си.

Е, оказа се, че Тото не само има гадже, но и двамата живеят заедно от няколко години. Става дума за хубавата перничанка Яна – мацка със сини очи и светло кестенява коса, чиито снимки с него заливат профилите им в мрежата.

На един от фотосите Яна съвсем директно показва и пръстен с диамант, който твърде много прилича на годежен. На следваща от снимките пък виждаме как тя и тото се нанасят в общото си жилище преди около три години.

“И какво сега?! Шавливата Алекс Богданска и тази ли връзка ще разбие, че нейната не й стигна. Но хайде, да оставим и Яна настрани. Какво ще обясни тя на гаджето си Макс обаче?! Нали уж заради любовта си към него изневери на Даниел Петканов и го направи лопатар”, коментират потребители по форумите.

Луд ли е: Виж какво гадже чака Тото у дома! А той се забива с Алекс Богданска (МНОГО СНИМКИ на хубавата Яна)
3.9 (78%) 10 votes
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Коментари (2)

  • Извинете goreshto.net, но тук грешите и то много!! Яна знае, че това е мисия! Самия Тото се дърпаше от тази Алекс! Всички знаят, че това не е истина! Тото от СкандаУ никога няма да бъде заедно с нея! Ако обичате махнете тази долна лъжа от тук! 🙂
    Приятен ден!

    Reply
  • Ama vie prosti li ste znaete li shegovitoto durjanie na Toto.Vue gledali li ste edno predavane na SkandaU ot playlist-a NPGPS tam shte chuete kak Toto se sheguva s po liubovni shegi i s temi za vuzrastni.Sushto taka predi da pishete tezi statii se gmurnete v infoenaciata za nego v tozi sluchai ne ste vlezli nito v you tube i ne ste se pozainteresuvali izobshto.Taka che pomislete kakvo biha vi kazali po zrqlite hora shtom tova vi go kazva momche na 12.

    Reply

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *