България Горещо Новини

Луд ли е: Виж какво гадже чака Тото у дома! А той се забива с Алекс Богданска (МНОГО СНИМКИ на хубавата Яна)

Тото от СкандаУ от години е сериозно обвързан с Яна, а му текат лигите по Алекс Богданска!

Къщата на Вип Брадър 2017 става арена на забранени страсти и скандали. И то още на втория ден. Главно действащо лице е шавливата Алекс Богданска, която доскоро мнозина наричаха Сашка с пръста.

Ако приемем, че навремето Даниел Петканов е постъпил зле с нея, след като тя му сложи рога с богаташа Макс, то днес как да обясним действията й. Както зрителите видяха, Александра Богданска бързо откри нов обект на желанието си в Къщата.

И това е младият и красив Тото от СкандаУ. Йонислав Йотов, както е истинското му име, успя да развълнува манекенката. Дотам, че тя буквално се залепи за него като гербова марка.

Да, мисията на Големия брат е съквартирантите да се разделят по двойки и да се държат за ръце до второ нареждане. Никоя друга от двойките обаче не показа такова самоотвержено, нежно и изгарящо докосване. Като това, което видяхме от страна на Богданска.

През цялото време тя галеше Тото от СкандаУ по ръката и преплиташе пръстите си с неговите. А той очевидно нямаше нищо против. Дотук добре. Само дето Йонислав Йотов не отговори директно на въпроса на Алекс има ли си гадже. А смотолеви нещо под носа си.

Е, оказа се, че Тото не само има гадже, но и двамата живеят заедно от няколко години. Става дума за хубавата перничанка Яна – мацка със сини очи и светло кестенява коса, чиито снимки с него заливат профилите им в мрежата.

На един от фотосите Яна съвсем директно показва и пръстен с диамант, който твърде много прилича на годежен. На следваща от снимките пък виждаме как тя и тото се нанасят в общото си жилище преди около три години.

“И какво сега?! Шавливата Алекс Богданска и тази ли връзка ще разбие, че нейната не й стигна. Но хайде, да оставим и Яна настрани. Какво ще обясни тя на гаджето си Макс обаче?! Нали уж заради любовта си към него изневери на Даниел Петканов и го направи лопатар”, коментират потребители по форумите.

No votes yet.
Please wait...
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

 1. Извинете goreshto.net, но тук грешите и то много!! Яна знае, че това е мисия! Самия Тото се дърпаше от тази Алекс! Всички знаят, че това не е истина! Тото от СкандаУ никога няма да бъде заедно с нея! Ако обичате махнете тази долна лъжа от тук! 🙂
  Приятен ден!

  No votes yet.
  Please wait...
  Reply
 2. Ama vie prosti li ste znaete li shegovitoto durjanie na Toto.Vue gledali li ste edno predavane na SkandaU ot playlist-a NPGPS tam shte chuete kak Toto se sheguva s po liubovni shegi i s temi za vuzrastni.Sushto taka predi da pishete tezi statii se gmurnete v infoenaciata za nego v tozi sluchai ne ste vlezli nito v you tube i ne ste se pozainteresuvali izobshto.Taka che pomislete kakvo biha vi kazali po zrqlite hora shtom tova vi go kazva momche na 12.

  No votes yet.
  Please wait...
  Reply

Добавете коментар