България Горещо Новини

Як запой и първи скандал във Вип Брадър снощи: Трима от съквартирантите забравиха що е приличие! (виж тук)

Трима от съквартирантите във Вип Брадър 2017 захвърлиха задръжките!

Новият сезон на Вип Брадър 2017 стартира снощи, когато пред очите на зрителите в Къщата влязоха 16 т.нар. звезди. Макар че според болшинството от потребителите в мрежата истинската звезда май е само една и тя е Маргарита Хранова. Поне засега.

Въпросът има или не големи личности във формата остава на заден план. А на преден излезе първият за сезона скандал между съквартирантите. И тази година виповете не изневериха на максимата “малко село, голям ад”.

Те забравиха що е приличие още щом живото включване свърши. И първите няколко чаши с алкохол бяха пресушени. Както сами видяхме, сред участниците във Вип Брадър няма заклети трезвеници.

Купонът снощи обаче се оказа доста по-обилно полят от обикновено, след което искрите пламнаха. И то така, че бе на път да се разрази огромен пожар. Трима от съквартирантите сащисаха останалите и това бяха Даниел Петканов, Александра Богданска и Цветелин Маринов – Цуни.

Както стана ясно, Цуни и Алекс Богданска се познават доста преди формата. За момента не е ясно какви са били отношенията им, но раздразнението на Лудия репортер късно вечерта и намеците му към бившата, говорят сами по себе си.

Очевидната близост между Цуни и Богданска, които подпийнали се заливали от кикот на диванчето в хола, станали повод Петканов да се нахвърли с язвителни подхвърляния към красавицата. И в прав текст да й изстреля, че винаги е умеела да надушва мъжете с парите. Това разкриха източници от кухнята на предаването.

Александра не можеше да контролира непоносимостта си към Даниел още със самото си влизане в Къщата, а алкохолът съвсем свалил задръжките и възпитанието й. Тя избухнала срещу Петканов с думите, че Цуни поне е мъж, за разлика от него.

Двамата се отдали на словесна битка, в която, опиянен от спирта, не устоял да се включи и Цветелин Маринов. В опита си да защити Богданска, Цуни така подпалил, че в един момент крещял с цяло гърло на Петканов.

“Палячо! Тук няма да ти мине номерът. Само опитай!”, стреснал го милионерът, а останалите съквартиранти зяпали отстрани като на истински театър. Даниел сам се оттеглил от епицентъра на скандала и се прибрал в спалнята. Напрежението между тримата обаче обещава тепърва да ескалира.

No votes yet.
Please wait...
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар