Не и тя: Виж в какво се превърна хубавата Елен Колева! (феновете й са ужасени, какво си причини - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/ne-i-tya-vizh-v-kakvo-se-prevarna-hubavata-elen-koleva-fenovete-y-sa-uzhaseni-kakvo-si-prichini-mnogo-snimki/49984 Goreshto.net
Не и тя: Виж в какво се превърна хубавата Елен Колева! (феновете й са ужасени, какво си причини - МНОГО СНИМКИ)

Елен Колева бе една от най-добре изглеждащите ни актриси!

Синеоката Елен Колева може и да не се слави като една от най-добрите ни актриси, но определено бе призната за една от най-красивите. Този факт беше безспорен и дори не се намираха мераклии да го оборят. Говорим в минало време, защото днес актрисата покърти с коренната си промяна. Елен Колева не е онази Елен Колева, която познаваме. На която се кефехме в "Шивачки", в шоуто "И аз го мога", във "Фермата" и редица други предавания. Дори след краха на любовната си афера с Александър Найденов (Сашо Майонезата), тя успя да запази свежия си и момичешки вид. За разлика от сега, когато сякаш погрозня и се състари само за месец. Припомняме, че преди месец Елен Колева пусна снимки от почивката си на морето, заедно с новия си любим Марсел Коен. И на тези снимки тя отново беше същата чаровна изкусителка. Днес от пухкавото й детско лице няма и следа. Чертите на Колева са се изострили до краен предел. Тя или е отслабнала адски много, което обаче не личи на фигурата, или се е подложила на някакви странни интервенции. В които лекарят със сигурност си е "оставил ръцете". "Как може да си причини това?! Да премахне най-сладкото у себе си, а именно облото личице и дори сладурските и нежни бузки, които имаше. Да не би този новият й Марсел да я тормози по някакъв начин. Или пък я е превърнал във веган. Така като го гледаме, не изглежда много у ред", коментират потребители по форумите. Не знаем на какво се дължи промяната у Елен Колева, но определено ние също я харесвахме повече преди. Дано тази подострена и строга визия да е само временно явление и тя отново да разцъфне, молят се обожатели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.