Убийствен ефект: Вижте любимата диета на Елен Колева за изваяно тяло!

https://goreshto.net/novini/ubiystven-efekt-vizhte-lyubimata-dieta-na-elen-koleva-za-izvayano-tyalo/49574 Goreshto.net
Убийствен ефект: Вижте любимата диета на Елен Колева за изваяно тяло!

Красивата актриса Елен Колева най-сетне разкри диетата, на която разчита от години насам!

Елен Колева е безспорно една от най-красивите и атрактивни млади български актриси. Където и да се появи синеоката красавица, няма начин да остане незабелязана. Това обаче не се дължи само на хубавото й лице, но и на отлично изглеждаща фигура, за която Елен Колева полага ежедневни грижи.

Най-сетне красивата Елен Колева разкри тайната си диета, която прилага вече години наред и с която поддържа тялото си във вида, в който го виждаме - а именно перфектен.

Всъщност въпросната диета на Елен Колева не е диета в пълния и досаден смисъл на думата, а по-скоро режим на хранене, към който тя се придържа от няколко години.

Първото и основно правило е, че поне един ден в седмицата Елен Колева не слага нищо в уста. Тя не приема никаква твърда храна, а пие само вода и много чай, но без никакви подсладители, дори и стевия.

Така за едно денонощие Елен Колева успява да свали над 1 килограм от детоксикация на организма си и на следващия ден изглежда и се чувства перфектно.

Тайната с чая обаче не се използва само веднъж седмично. Елен Колева си прави чай от корен на джинджифил и всяка сутрин пие от него, вместо кафе. Актрисата никога не закусва, а си позволява да хапне плод около 11 часа предиобед. Задължително е обаче въпросният плод да е нискокалоричен и с не много захари.

За обед Елен Колева се отпуска най-много през целия ден, когато си позволява по-стабилно хранене. Тя консумира 200 грама пилешко филе, телешки стек, риба на скара, или каквото й душа иска, но отново без излишни мазнини при приготвянето му.

Вечер обаче не хапва нищо по-тежко от салата, при това не по-късно от 19 часа. Този режим Елен Колева практикува през месец като през останалото време стриктно следи какво влиза в стомаха й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.