България Горещо Новини

Посече го жестоко: Симона Загорова и Симеон Данев разделени от месец! (щерката на Глория хлътна по друг)

Симона Загорова и Симеон Данев вече не са заедно!

Много приказки, много чудо за голямата любов между Симона Загорова и Симеон Данев заливаха медиите от години. Действително щерката на Глория прекара почти всичките си години в гимназията с чаровния синеок младеж.

Но ето, че когато последният звънец удари и животът те поеме, всичко се променя. И то скоростно. Новината за раздялата на Симона Загорова и Симеон избухна като истинска бомба и хвърли в шок много от феновете на младата певица.

Този път обаче фактите са съвсем реални, тъй като и двамата вече са изтрили статуса “обвързани” от профилите си в социалната мрежа. От известно време насам те са обикновени приятели, а девойката дори не прекара почивката си на море със Симо, както обикновено.

От миналата седмица Симона, която следва джаз пеене в НБУ, замина за Несебър. Красавицата е в чисто дамска компания като не спира да си поства селфита оттам. Признаваме, че изглежда перфектно наистина и явно раздялата с Данев не й се отразява зле.

А и как да й се отразява като източници разкриха, че инициатор е самата дъщеря на Глория. Оказа се, че Симона Загорова се е влюбила неистово в млад мъж, който работи зад кулисите на шоуто “Гласът на България”.

Първоначално тя направила опит да спре чувствата си още в зародиш, но не се получило. Любовта я връхлетяла като лавина и предпочела да бъде честна със Симеон. Горкият обаче е напълно разбит и съсипан, довериха негови приятели.

Откакто не е с половинката си, Данев не приличал на себе си. Не искал да излиза почти никъде, не спирал да гледа снимки и клипове на Симона и изпаднал в ужасна депресия. Всички се надяват, че е красив и млад, което предполага скоро да се вземе в ръце, но не е сигурно.

“Симеон гледаше на Симона като на богиня. Не само я обичаше, но я обожаваше и уважаваше. Друго си е гаджето ти да е известно, някак започна да я обожествява. Трудно ще му е, но дано скоро си намери подходящо момиче”, коментират източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.