Симона Загорова с ново тяло за месец: Без глад и фотошоп! (много снимки + вече споделената й диета)

https://goreshto.net/novini/simona-zagorova-s-novo-tyalo-za-mesec-bez-glad-i-fotoshop-mnogo-snimki-veche-spodelenata-y-dieta/49875 Goreshto.net
Симона Загорова с ново тяло за месец: Без глад и фотошоп! (много снимки + вече споделената й диета)

Симона Загорова стана гадже трепач, дори задминава Глория по красота!

Само месец след участието си в "Гласът на България" Симона Загорова отвя главите на приятели и фенове с коренната си промяна. Щерката на Глория е направо неузнаваема. Помним, че по време на шоуто Симона пак си беше хубава, но няколко идеи по-пухкава и пищна, отколкото е сега. Наскоро тя блесна с изцяло ново тяло - спокойно можем да го наречем така. И засенчи не само майка си, но и всичките й млади колежки. Оказа се, че Симона Загорова е отслабнала действително. И снимките й не са дело на фотошоп, каквато е масовата практика напоследък. При това момичето не е заложило на глад, а на наистина полезна и мощна диета. Без йо-йо ефект впоследствие. Близки до обкръжението на Симона разкриха как точно се храни. И това, че половината от колежките й в университета са се запалили по този така наречен режим. А той е следният. Всяка сутрин се изпива първо чаша топла вода, в която по желание може да бъдат капнати и няколко капки лимонов сок. Половин час по-късно се пие чай или кафе без захар. Около 10-11 часа се изяжда една ябълка или се пие айран. Обядва се или с голяма свежа салата и месо, или салата плюс две сварени яйца. Може и някаква лека зеленчукова супичка, но без много мазнина в нея. Следобед се хапва през два часа като се избира между зеленчук, плод или кисело мляко. Порциите са малки, колкото да се залъже глада до вечерята и да не я нападнем като озверели вълци. А въпросната вечеря пак е месо със салата. Около 22 часа вечерта се хапва отново, но само няколко сурови бадема. Дъвчат се бавно и така се преодолява жаждата за сладко или за по-калорично похапване преди лягане. По време на този начин на отслабване е позволено и по едно редче натурален шоколад на ден или през ден, но само толкова. Както виждате, храненето е съвсем балансирано и включва всички полезни вещества и винамини. Колкото повече се набляга на суровите плодове и зеленчуци, толкова по-добре. Както за фигурата, така и за здравето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.