Прави чудеса: Виж точната диета, която Николай Първанов направи на Светлана Василева! (показа я стъпка по стъпка при Гала)

https://goreshto.net/novini/pravi-chudesa-vizh-tochnata-dieta-koyato-nikolay-parvanov-napravi-na-svetlana-vasileva-pokaza-ya-stapka-po-stapka-pri-gala/49888 Goreshto.net
Прави чудеса: Виж точната диета, която Николай Първанов направи на Светлана Василева! (показа я стъпка по стъпка при Гала)

Светлана Василева разкри пред Гала точната диета, която Николай Първанов й е направил!

Плеймейтката и модел Светлана Василева беше на гости при Гала вчера. В предаването "На кафе" тя разкри доста неща за себе си, но най-вече уникалния си режим на хранене. Той й е направен преди броени седмици от Николай Първанов и наистина има вълшебен ефект. Както знаем, Николай Първанов (по-известен като Ники Китаеца) е нутриционист от години. Клиентите му са стотици, сред които много наши вип-персони. Ники не обича да използва думата диета, а режим или още по-точно начин на хранене. Правилен начин.

Към такъв той насочи и Светлана Василева, която страда от язва на дванадесетопръстника. С това хранене обаче, тя не само ще поддържа фигурата си, но ще се чувства много по-добре чисто здравословно. Факт, който самата тя вече сподели в "На кафе".

И така. Започваме от закуската, която при Светлана Василева се състои от следното. Чаша гореща вода с изцеден в нея лимонов сок. Преди да се изпие водата с лимона обаче, в устата се взима малка кафяна лъжичка ленено семе. След това трябва да мине поне половин час до същинската закуска, която е купичка кисело мляко с накиснати в нея от вечерта овесени ядки и чиа. Непосредствено преди консумацията може да се сложи в млякото с ядките малка лъжичка мед, както и шепа пресни малини или боровинки. Обядът, препоръчан от нутрициониста, е салата от един домат, малко тиквички, патладжани и парче сирене. Към тях се прибавя и една малка филийка пълнозърнест хляб. "Мислех, че няма да мога да се нахраня само с това, но се оказа, че греша. Така ме засища, че понякога дори не мога да го изям", призна Светлана Василева. За следобедна закуска тя хапва плод, но никога не смесва плодовете. Добре е да се набляга на сезонните плодове при всеки режим, така че в момента тя хапва или диня, или череши. Трябва обаче да запомните, че динята е равносилна на един банан - също толкова въглехидрати, тоест калории за тялото съдържа. Това не го знаехме досега, но ето, че човек винаги се учи. Остана да споменем и вечерята, която се състои от купа със зелена салата и риба на скара. Както сме чували, но ще го повторим, по време на никое хранене не бива да се пие вода. Това е крайно вредно за тялото и дори да сме жадни, е добре да изчакаме половин-един час.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.