България Горещо Жълто Новини Спорт Шоубизнес

Разкош: Вижте как Илиана Раева отпразнува имения си ден! (СНИМКИ)

Илиана Раева и Наско Сираков събраха гости в луксозния си дом!

Илиана Раева отпразнува имения си ден с пищно тържество в луксозната семейна къща. Двамата с Наско Сираков бяха домакини за пример и посрещаха гостите си още пред прага на къщата. До тях неотлъчно бяха и двете им прекрасни дъщери Славея и Виолета, които приличаха на истински принцеси в красивите си рокли.

Илиана Раева
Илиана Раева бе най-обичаната жена на имения си ден

Погледите обаче безспорно събра именичката Илиана Раева. Облечена в ефирна рокля в синьо и лилаво, съпругата на Наско Сираков приличаше по-скоро на сестра, отколкото на майка на щерките си.

Сред гостите на тържеството бяха най-близките хора на Илиана Раева и Наско Сираков, както и най-верните им приятели през годините. Красивата гимнастичка Мария Петрова бе сред гостите, но странно защо съпругът й Боби Михайлов не фигурираше на снимките. Може би вратарят на бившия национален отбор по футбол е имал спешен ангажимент и не е успял да присъства на купона.

Илиана Раева целува ръка на свещеника
Илиана Раева целува ръка на свещеника
Именичката с двете си прекрасни дъщери
Именичката с двете си прекрасни дъщери

Сияеща от щастие, именичката Илиана Раева получи огромни букети и разкошни подаръци, но най-ценно от всичко бе вниманието на любимите й хора, които за пореден път засвидетелстваха уважението и обичта си към нея.

Все по-влюбени един в друг
Все по-влюбени един в друг
Свещеникът чете молитва за здраве и живот
Свещеникът чете молитва за здраве и живот

Илиана Раева получи искрени похвали за приказно подредените маси и истинския домашен уют, който лъхаше от всяко кътче на зелената им градина.

Илиана Раева посреща гостите в красивия си дом
Илиана Раева посреща гостите в красивия си дом
Ето я и Мария Петрова, но без Боби Михайлов
Ето я и Мария Петрова, но без Боби Михайлов

По-горд и доволен и от самата Илиана Раева беше само съпругът й Наско Сираков, който отдавна вече е еталон за грижовен и любящ съпруг. И това си е самата истина, тъй като след толкова години семеен живот, Илиана Раева и Наско Сираков са едни от малкото популярни българи, които успяват да преодоляват всички перипетии и да остават все така стабилни и влюбени един в друг – дори може би повече от преди.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.