Безотказни резултати: Вижте как отслабва Илиана Раева!

https://goreshto.net/novini/bezotkazni-rezultati-vizhte-kak-otslabva-iliana-raeva/49520 Goreshto.net
Безотказни резултати: Вижте как отслабва Илиана Раева!

Илиана Раева може да се похвали с красиво тяло, макар и на възраст!

Макар и на средна възраст Илиана Раева може да се похвали с прекрасно тяло и да постави в малкия си джоб дори много от днешните ученички, камо ли връстниците си. Съпругата на Наско Сираков винаги изглежда добре и е поддържана, което дава повод за възхищение у околните.

Красотата обаче не е даденост и си иска своето - в това е убедена и самата Илиана Раева, която отлично знае как точно да отслабва и с лекота да сваля от себе си натрупаните през есента и зимата килца. Със сигурност Илиана Раева не е от жените, които си позволяват драстично напълняване, с което да се борят после месеци наред. Но и на нея като на всеки друг, се случва да се поотпусне.

[caption id="attachment_5729" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева поддържа успешно красивата си фигура[/caption]

"Далеч не съм перфектна. Често пъти посягам към любимите си шоколади, крем карамел, сладолед с карамел или вълшебното свинско със зеле. Но много бързо успявам да прекратя това отпускане, което трае не повече от 2-3 дни, особено през почивките и празниците. След това бързо свалям килограмите, но не с точно определени диети, в които не вярвам, а просто с повече спорт и най-вече глад", разкрива Илиана Раева.

Илиана Раева споделя, че тайната на успешното отслабване е след всяко хранене да оставаш поне мъничко гладен. Разбира се, не да ти стърже стомахът и да гледаш като озверял към хладилника, но в корема ти трябва да има още свободно място.

"Не е правилно да се натъпчеш така, че да не можеш да дишаш. Яжте, не пропускайте хранене, но яжте по съвсем малко - сякаш сте в гурме ресторант! Преди всяко хранене е добре да се изпива по чаша много топла вода, която едно, че притъпява апетита, а друго, че помага за по-бързото разграждане на мазнините. И особено през лятото се стремете да наблягате на суровите храни - повече салати, зеленчуци и рибни продукти, както и меса, но само телешко, пилешко и пуешко. Само след месец резултатите ще са гарантирани", уверява Илиана Раева като не веднъж е споделяла за опита си с познати и приятели.

Най-важното за нея обаче си остава спортът, без който дори вълчият глад ще е напълно безсмислен, а резултатите по-скоро плачевни, отколкото похвални.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.