Фатално привличане: Михаела Филева ужасена от бившия си, вика полиция?!

https://goreshto.net/novini/fatalno-privlichane-mihaela-fileva-uzhasena-ot-bivshiya-si-vika-policiya/49535 Goreshto.net
Фатално привличане: Михаела Филева ужасена от бившия си, вика полиция?!

Михаела Филева е системно тормозена от бившия си приятел Светльо!

Като същинско продължение на култовия трилър "Фатално привличане" е ежедневието на чаровната певица и финалистка в "Денсинг старс" Михаела Филева. Красивата Михаела Филева е на косъм да подаде жалба в полицията срещу бившия си приятел Светльо, който я тормози вече повече от месец. Това разкриха възмутени приятели на Михаела Филева.

Оказа се, че Светльо толкова настойчиво искал да си върне Михаела Филева, че все повече се държал като тотално ненормален и обсебен мъж. Той постоянно преследвал Михаела Филева, изпращал й над 20 съобщения на ден и звънял по телефона денонощно - от своя или от чужди номера.

[caption id="attachment_5832" align="alignright" width="199"]Михаела Филева Михаела Филева се превърна в жертва на психар?![/caption]

Припомняме, че Михаела Филева скъса със Светльо заради многобройните му изневери, докато тя усилено репетираше за участията си в "Денсинг старс". Вместо да е до нея и да я подкрепя обаче, той ходеше да се забавлява с чужди жени.

"Михаела с право го разкара, но сега сме много притеснени за нея. Той се държи плашещо и неадекватно. Тя не иска да го чува, а той стигна дотам, че да идва редовно през нощите до дома й и да блъска по вратата. Михаела си смени телефонния номер, но той откри новия й. Сега сериозно обмисля да се премести в друга квартира, но това, което ще направи първо, е да подаде жалба в полицията. Този човек е страшен", коментират притеснени приятелите на Михаела Филева.

Самата Михаела Филева била наистина изплашена от поведението на Светльо, с когото се опитала да поговори човешки няколко пъти и да му обясни, че вече е поела по друг път, но той отказвал да разбере.

Михаела Филева се е превърнала в мания за младия мъж, което често пъти в живота може да се окаже опасно. Дано певицата успее да го спре навреме - дори с полиция!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.