Михаела Филева изуми България след загубата от Албена Денкова

https://goreshto.net/novini/mihaela-fileva-izumi-balgariya-sled-zagubata-ot-albena-denkova/49439 Goreshto.net
Михаела Филева изуми България след загубата от Албена Денкова

Михаела Филевва разкри как се чувства след поражението във финалната права на Dancing Stars! Албена Денкова я надви, но това съвсем не значи, че младата певица се чувства победена, а напростив!

Повече от достойно поведение на Михаела Филева в днешния ден изуми България. Певицата изобщо не съжалява за поражението от Албена Денкова във финалния сблъсък на Dancing Stars. Нещо повече. Тя се радва много за професионалната спортистка и й желае да покори още много върхове в спорта и шоубизнеса.

[caption id="attachment_5141" align="alignright" width="300"]Михаела Филева прие достойно поражението от Албена Денкова Михаела Филева прие достойно поражението от Албена Денкова[/caption]

"Браво на Албена. Това е истински шампион. За мен беше наистина огромна чест да имам шанс да се съревновавам с нея до самия край. Просто не съм мислила, че ще остана само аз с Албена. За мен това е истински триумф. Тя е от друга галактика, беше над всички през цялото време. Аз останах веднага след нея и затова се чувствам като победителя на шоуто" - коментира през смях красивата Михаела Филева.

Междувременно, както Goreshto.net ви информира по-рано днес, Албена Денкова веднага замина за Русия след триумфа си, което скандализира още повече ситуацията с нейните недоброжелатели и главно фенове на други, отпаднали от Dancing Stars звезди. Михаела Филева обаче и тук се държа достойно, отказвайки да коментира постъпката на световната шампионка по фигурно пързаляне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.