Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Райна откачи: Вкара си убийствен автогол пред всички!

Райна, или Пилето, както я наричат, вече изобщо не е добре с нервите!

Поп фолк дивата Райна тотално откачи. Певицата с прякор Пилето сама си вкара автогол и стана за смях на недоброжелателите си като изнесе дълга и напълно ненужна тирада в страницата си във Фейсбук.

Очевидно Райна, която винаги претендира, че клюките за нея не я интересуват, лъже и то жестоко. Тъй като повод за тирадата й стана точно един такъв жълт слух, който тя със зъби и нокти се захвана да оборва. Медия бе публикувала “новината”, че Райна спира да пее. А тя се хвана за това, сякаш е смисъл на живота й и само направи излишна реклама на враговете си.

Райна
Райна можеше да остане над нещата, но уви – изтрещя и се изложи

Надълго и нашироко Райна започна да се обяснява като ученичка, че не спира да работи и вече имала 14 песни по фолклорния си проект, които щяла и да заснеме на видеоклипове. Певицата гневно разясняваше на потребителите и феновете си, че колежките й “бият тъпана” с всяка своя стъпка, а тя нямала нужда от непрестанен ПР.

Върхът на сладоледа обаче бе изказването на Райна, че зад нея не стои някой медийно интересен персонаж, който да я “подпира” и подбутва непрестанно и затова й се налагало да се справя с всичко сама.

“Е, ето на – показа си болката. Какво сега?! Яд ли я е Райна, че колежките й имат стабилни мъже до себе си, които ги подкрепят, а на нея Константин през цялото време й слагаше рога?! Андреа например има стабилна връзка с Кубрат Пулев, Галена и Галин са повече от щастливи и то години наред, Преслава и Бирмата са влюбени, а Емилия и Коко Динев са здраво семейство. Какво лошо има в това и защо вместо да си намери най-сетне мъж, Райна се излага да плюе конкурентките си”, пишат възмутени читатели по форумите в нета.

Де факто Райна сама си вкара автогола и сама провокира нелицеприятните коментари по свой адрес. Вместо да си замълчи и да си гледа живота, както правят тези, които наистина са над нещата, тя сглупи, категорични са потребители.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. ЗЛОБНИ ХОРА СТЕ И ТОВАЕ ВЕЧЕ РАЗБРАХ ОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ТЕЗИ ЖЪЛТИ КЛУКИ ЗА ВЕСЕКИ .СКОРО ВРЕМЕ ЧАКАЙ ТЕ ПРИЗОВКА ОТ САДА.ДА ВИДИМ ПОВЕЧЕ ДАЛИ ЩЕ ПИШЕТЕ,ТАКИВА ГНУСОТИИ.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.