Сензация! Ето кой е новият любим на Райна!

https://goreshto.net/novini/senzaciya-eto-koy-e-noviyat-lyubim-na-rayna/49202 Goreshto.net
Сензация! Ето кой е новият любим на Райна!

Райна изуми всички с истината за новото си гадже!

Райна най-после е влюбена отново. След като години наред си кукуваше сам самичка и понасяше упреците на познати и непознати, че в живота й няма мъж и едва ли не ще се превърне в стара мома с дузина котки, Пилето удари злите езици в земята. Певицата е влюбена!

Това разкри самата Райна пред списание "Блясък" и призна, че се чувства жива, желана и диво обичана. От страх да не уручасат връзката й, която още се намира в зародиш, Райна не поиска да разкрие как се казва любимият й, разбра Goreshto.net.

[caption id="attachment_3207" align="alignright" width="300"]Райна е обичана и щастлива Райна е обичана и щастлива[/caption]

Истината за това какъв човек е мъжът до нея обаче, смая всички и се превърна в сензация. Защото се оказа, че новото гадже на Райна не е нито известен, нито богаташ, нито бизнесмен, нито футболист, нито дори неин колега.

Райна категорично отсече, че мъжът в живота й е съвсем обикновен човек, който не парадира и не разполага със сериозни финансови възможности. Банковата му сметка била по-скоро скромна, отколкото раздута, но за нея това не било от значение, защото винаги имала навика да се издържа сама.

"Не търся богати мъже, а такива, които да ме грабнат с нещо в характера си. Сигурна съм, че отново ще се изпишат камари глупости, но не ме интересува. Щастлива съм!", споделя Райна, която изтърпя много измами, изневери и нещастия по време на връзката си с Константин.

След него Райна не бе познала отново любовта. Дано тази й Одисея да приключи през настоящата година.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.