Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Глория жестоко обидена от постъпката на Симона Загорова!

Глория не може да крие яда си от това, което прави Симона Загорова!

Примата на лекия жанр Глория е жестоко обидена от постъпката на дъщеря си Симона Загорова и не може да скрие яда си. Певицата бълва огън и жупел като вижда колко близка става Симона с втората жена на татко си Илия Зогоров – Славка.

Противно на Глория, Славка е нежна русокоса дама, която обича спокойствието и семейния уют, вместо да се фръцка по купони и барове. Тя очевидно се спогодила отлично със Симона Загорова, а приятелството им станало още по-близко по времето, през което Глория хукна на турне в САЩ.

Глория
Глория бясно ревнува Симона от Славка

През последните няколко седмици Симона Загорова споделяла всичко със Славка и дори я посещавала заедно с приятеля си Симеон. Точно това извади Глория от равновесие и тя директно потърсила отговори от щерка си какво толкова си обсъжда с втората съпруга на баща си. Това разкриха близки до Глория източници пред вестник “Всеки ден”.

“Глория наистина не може да приеме близостта на Симона Загорова и мащехата й. Не, че още обича бившия си Илия Загоров, но знаете, че подобен вид ревност е присъщ за повечето жени. Както се казва: “Може и аз да не съм с него вече, но всяка следваща ми е по-черна от дявола”, смеят се свидетели на сръдните на Глория.

Певицата достигнала върха на беса си, когато забелязала, че Симона Загорова е започнала да изсветлява косата си и открила това пръста на Славка.

Макар че според познати на Глория и Симона, страховете на примата са напълно неоснователни. Защото, докато Славка обича да си стои у дома и да се грижи за съпруга си, то Симона Загорова умира за обикаля кръчмите – досущ като родителката си Глория.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.