Глория силно притеснена за Симона Загорова!

https://goreshto.net/novini/gloriya-silno-pritesnena-za-simona-zagorova/49398 Goreshto.net
Глория силно притеснена за Симона Загорова!

Глория е силно притеснена за щерка си, макар че още е на турнето в САЩ!

Примата на поп фолка Глория е силно разтревожена за дъщеря си Симона Загорова. Певицата е на турнето си в Америка, но и зад океана не спира да се притеснява за щерка си тийнейджърка. Глория дори не издържа и се включи в разговор по телефона с наша известна столична медия, за да обясни тревогата си за Симона.

Глория заяви открито, че не спира да се тормози заради Симона, чиито нерви били разклатени от непрестанните слухове и клюки по неин аднес. Момичето се чувствало зле, а Глория се страхува, че заради сринатите си нерви, може да прибегне до консумация на алкохол или други вредни вещества, коментират близки до Глория.

[caption id="attachment_4818" align="alignright" width="300"]Глория Глория разкри тревогата си за Симона Загорова[/caption]

"Симона е нормално, красиво момиче, което обаче медиите тормозят. Спрете да си измисляте глупости за дъщеря ми, защото я съсипвате и това ме убива! За мен може да пишете и говорите всичко, защото съм зрял и кипял в живота човек и не ми пука. Отдавна вече съм свикнала да живея с помиите ви. Симона обаче е млада и крехка. Не заслужава цялата болка, която й причиняват жълтите издания", възмутено заяви Глория за медиите.

Глория с ръка на сърцето се закле и отрече, че Симона си е поставяла силикон или хиалуронова киселина в устните. Тя потвърди единствено, че щерка й си пада по модерния напоследък стил "селфи" и обича да си прави снимки като всяко едно красиво и съвременно момиче.

"Да, Симона е хубава, облича се модерно и се гримира. Та тя е вече голяма, какво лошо има в това?! Тормозът ми за нея е голям и умирам всеки път, в който видя нещо злобно написано за детето ми в интернет. За пореден път умолявам таблоидите да я оставят на мира", апелира Глория.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.