Горещо Жълто Новини

За първи път: Вижте цялото семейство на Райна!

Това е семейството на Райна, което тя толкова много обича!

За първи път феновете на поп фолк певицата Райна ще имат възможността да се запознаят не само с песните и участията й в риалити формати, но и с цялото й семейство. С хората, “виновни” за това от нея да излезе такъв прекрасен човек и изпълнител.

Райна
Райна с брат си Огнян и любимия дог

Безспорно, където и да отиде, Райна най-много обича да се прибере в родния Сандански, при родителите си, брат си Огнян и най-верните си приятелки от детинство. Райна е една от малкото изпълнителки, чиито глави не са се завъртели от славата и парите, и остават предани на любимите си хора.

Самата Райна неведнъж е споделяла колко близка е с брат си Огнян, за когото медиите тиражираха какви ли не неверни слухове. Момчето обаче носи характера на сестра си и борбеният му дух не позволява да рухне под тежестта на жълти клюки и сплетни.

Със същото могат да се похвалят и родителите на Райна, както и приятелките й, които са плътно зад гърба й, каквото и да чуят по неин адрес. Разбира се, заслугата за това е на самата Райна, която при първи удобен момент хуква към уютния дом от детството, сгушен в едно от прекрасните кътчета на топлия Сандански, видя Goreshto.net.

Райна и Огнян са много близки
Райна и Огнян са много близки
Родителите на Райна
Родителите на Райна

“Браво, Райна! Остани винаги толкова естествена, непринудена и истински човек. Ти си една от малкото, които не си навириха носа още, щом си видяха физиономията по телевизора”, хвалят я феновете й, подмятайки иронични намеци към половината от колежките на Райна в Пайнер, а и не само те.

Райна с верните си приятелки
Райна с верните си приятелки
И отново с Оги
И отново с Оги

Но точно заради тези си качества пък Райна наистина може да се похвали с много приятелки. А не Фейсбукът й да е пълен със снимки, на които е сама – пък макар и да ги наричат “модно” селфи.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 Comments

 1. Преди всичко невероятно земна, въпреки известноста си капризна съпричастна към другите.Което от своя страна я прави толкова правдоподобна и приятна .Естет на еститическа красота не само на това но и на душевна преди всичко.От моя страна може да прозвучи малко банално и нелепо но много означаваш специално за мен,едно мое пожелание към вас не се променейте поради каквито и обстоятелства за нищо на света.

  Reply
 2. Един невероятен скеч специално за вас. Мила знам че иматеправилно виждане върху нещата,знам че талкуваш някои работи но скъпа една трибуквина дума със определено значение как ще я исталкуваш – – – Какво вие сериозно ли ами така като ме гледаш на сериозен ли ти приличам.Ти нормален лиси махай се отука вие направо сте невменяем.И на онова момче по- точно на ония мъж да не каза това ,то не беше точно аз нему казах аз му втълпих внуших му.

  Reply
 3. Мила ако мога така да ви нарека, въобще но не мислители че това е доста ласкателно.Лукса и разкоша водят до подане на всякакви задръшки на морал и етично поведение, до падане на вснякакви норми на поведение.За тях вие сте не повече от следваща бройка, когато разбереш кого означаваш нещо много коите хора те ценяткачествата ти тогава си разбрала себи си, и какво представляват повечето хора като цяло.

  Reply
 4. Така поне малко неви ли впечатлих толкова много ви писах не ви ли жегна несе ли опитахте да разберете поне специално за вас истината каква е.Когато разберете от кого съм и какво съм представлявал, тогава ще разберете смисала на някои хора какви са и какво представляват въобще.Едно поеснениеот моя страна напиши във гугала проф.Аликсандар Лилов и ще разбереш истината такава каквото е.

  Reply
 5. Какво предсдтавлява истинската същност на човек.Прекрасно е човек да се издигне професионалнои да има едно усъваршенстване във времето,но също така така Човек не трябва да се самозабравяи и буквално да имаедна грандомания за себе си.Човек е това което в действителност.

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.