Горещо Жълто Забавно Новини

Репортерката на Венета взриви с простотия! /ЕТО КУЛТОВАТА ИЗЦЕПКА/

Репортерката на Венета Райкова трябва да ходи в първи клас, а не в парламента!

Репортерката на Венета Райкова, с която тя стана за резил пред цяла България, отново се издъни така, че направо взриви с простотия. Новата й изцепка е култова и ще се помни дълго, защото именно тя доказва, че недоразумението, познато като Мис Джуки, трябва да ходи в първи клас, а не в парламента.

Репортерката на Венета буквално къса синджира със слабоумие
Репортерката на Венета буквално къса синджира със слабоумие

След като бе наета като репортер към предаването “Горещо”, репортерката на Венета Райкова побърза да покаже, че не само няма грам познания в професията, а и не може да пише – нещо, което би трябвало да владее всяко дете, най-много след 3-ти клас.

В страницата си в социалната мрежа Фейсбук репортерката на Венета – Мис Джуки написа призив към любимия си отбор ЦСКА, който по думите й, трябва да размаже Левски. Дотук добре. Само ако беше написала “Левски”, а не “ЛеФски”, пише Хотарена.нет.

Та така, репортерката на Венета сметна, че много ще й се вдигне рейтингът като подкрепи отбора си с култовото “Бои по Лефски” като е объркана и думичката “бой” – липсва незнайно къде “й”-то.

И макар че потребители се заеха да я коригират и да й показват грешките, а и неграмотността, репортерката на Венета Мис Джуки си остана пълен гьон /както я охарактеризираха потребители/, хич и не вдена, да не говорим да се коригира. Хвала на такива “репортерки”!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.