Венета Райкова призна: Унизих жестоко фолк певица на рождения ден на "Горещо"

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-prizna-unizih-zhestoko-folk-pevica-na-rozhdeniya-den-na-goreshto/49246 Goreshto.net
Венета Райкова призна: Унизих жестоко фолк певица на рождения ден на "Горещо"

Венета Райкова се разкрещяла на фолк певица, след което потънала в земята от срам

Интересна случка от своя живот разкри Венета Райкова в интервю за "24 часа". На въпрос за най-срамната постъпка в живота й, Венета отговори, че тя е свързана с миналогодишния рожден ден на "Горещо". Тогава водещата на предаването направила уникален гаф. Тя не успяла да познае фолк певица, която била поканила на купона. В следствие на това Райкова се разкрещяла на клетото момиче заради това, че е влязло без покана. Тъкмо щяла да изхвърли хубавицата от рождения ден, когато нейни близки я вразумили и разяснили на импулсивната блондинка, че всъщност въпросната певица била поканена.

[caption id="attachment_3643" align="alignright" width="300"]Венета Райкова брала срам на рождения ден на Венета Райкова брала срам на рождения ден на "Горещо"[/caption]

Горката фолк дива била на път през сълзи да си тръгне от купона, но все пак Венета Райкова побързала да й се извини, научи Goreshto.net. Водещата не желае да разкрие името на фолк певицата, но споделя, че причината да не я познае е в косата. Чалга изпълнителката дошла с естествената си прическа, докато обикновено се появявала на светски събития както е в клиповете - с изкуствена удължена коса. Венета не успяла да я познае и след това брала голям срам. Тя се ядосала най-вече поради това, че на партито действително имало много непоканени, но накрая, както винаги става, шока обрал невинен човек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.