Как реагират зодиите на свободата! След дългата изолация (Част 1)

0

Заради коронавируса изолацията бе дълга и тягостна

Карантината се отрази различно на зодиите от зодиака. Някои се впуснаха в приключения, други затъгуваха за времето вкъщи.

Ето какво се случи с отделните зодии:

зодии
Свободата се отразява по различен начин на зодиите, сн. Фейсбук

По време на карантината Овенът получи точно това, което винаги му е липсвало – възможността не само да действа, но и да се отдаде на размисли.

Овенът ще направи това, което най-много обича – ще остане насаме с мислите си и ще измисли как най-бързо може да забогатее. И да се самоизолира отново, но …. на някой далечен самотен остров.

В първите дни след карантината е добре да стоиш далеч от Близнаци! Защото веднага ще организират много партита за седмица и ще поканят всичките си приятели.

Още от края на изолацията Ракът е тъжен… и нормално… само си седи вкъщи. Не!

Ако добре познаваш Рака, ще си наясно, че не е това причината за неговата тъга! Напротив, Ракът е тъжен, защото приключва изолацията.

Настъпват ужасяващи времена за Телеца. Да живееш в епоха на промени, е най-страшното проклятие, което може да се случи на Телеца.

Но, добрата новина е, че той винаги има план Б, включително и такъв за неутрализиране на паник атаките, които получава.

След като вече е свободен, Телецът няма да се бави, а ще се отдаде на различни удоволствия.

С или без изолация – Водолеят си има по-големи проблеми, пред които е изправен! Накратко, от една страна, трябва бързо да навакса с всичко пропуснато, а от друга – усеща, че сега е моментът да си изясни всичко за себе си и да създаде успешен собствен бизнес. Доста работа го чака!

Стрелецът живее, за да пътува и пътува, за да живее… уви! Не и напоследък. Но да не забравяме, че говорим за Стрелеца – неговите куфари са целогодишно стегнати и дори и да няма полети, автобуси, влакове на пълен график… той ще се придвижва пеш!

Излизайки от дома си, Девата директно ще се запъти към психотерапевта, за да сподели (се оплаче) преживяванията си с цялото семейство, с което бе принудена да прекара цели два месеца… А после ще се върне вкъщи и ще поплаче, защото сега никой вкъщи няма да спазва правилата й, пише Edna.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.