Любимо цвете си има всеки знак от зодиака!(Част 2)

0

Всеки знак от зодиака си има любимо цвете

Ето кое е вашето, според зодията.Цветето на представителите на зодия Везни е хортензията. Тя цъфти в синьо или розово и зависи от наторяването на почвата.

Въпреки променчивостта си това цвете има здраво и силно стъбло, красива, подобно на дантела главичка и е издръжливо на студ.

зодии
Ето кои зодии се радват на отделните цветя, сн. Фейсбук

Главичката му е съцветие от множество перфектни и сини цветчета. Символизира почтеността, нежната и разбираща природа на хората, родени под този знак.

Хортензията се поднася в букет с други числа, като в него има 5 или девет стръка.

За Скорпиона цветето е божур. На разкошното и ароматно цвете са посветени не едно или две стихотворения в българската поезия.

Аленото цвете олицетворява чувствеността и страстта на този воден знак. Седем е щастливото число на тази зодия.

Зодиакалното цвете на зодия Стрелеца е карамфила. Презрян от мнозина като плебейски и твърде обикновен, той е символ на новата и току-що разцъфнала любов.

Това цвете подсказва и за авантюристичния дух и късмет на тази зодия.Цветето притежава революционен плам и еуфоричност, и се доближава до нормалното състояние на зодия Стрелец.

Букет от пет цветя би го зарадвало много.

Цветето на Козирога е теменугата. Отговорни и достойни стабляги и мераклии, ценители на благините в живота . Като такива може да оприличим тези многогодишни саксийни растения с ярки цветове и меки, мъхести листа.

Цветето символизира верността, но видът им намеква и за чувственост и любов към лукса.

За разумният Козирог това е добро дошло, защото това растение обикновено се подарява в саксия. Така подаръкът няма да увехне във ваза, а може да издържи и години.

Орхидеята е зодиакалното цвете на Водолей. Тихата, леко зловеща красота на цветовете на орхидеята е по-скоро произведение на изкуството, отколкото реално природно същество.

Това цвете идеално допълва интелектуалния, духовен, интуитивен и верен Водолей.

Водолеят е скрит романтик. Затова на тази зодия най-подхожда оцветеното в розово цвете. И букет от 3,7 или 9 цветя ще му носи късмет и щастие.

Астрологичен спътник на зодия Риби е астрометрия. Вероятно нежните й цветове, подобни на миниатюрни лилии, съдържащи точната доза изящество и красота,

без да стигат до крещящ разкош и набиващи се в очите размери, импонира на тази зодия.

Представителите на зодия Риби са повече по приглушената и деликатна красота. Не обичат изхвърлянията.В букета им съберете седем стръка от това цвете и те ще са на върха на щастието, пише Edna.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.