България Новини

Бареков изригна: Посланията на Слави и Манолова са тъпи, наивни и неграмотни! (виж тук)

Николай Бареков се разпени срещу Слави Трифонов и Мая Манолова!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна в мрежата като избълва куп обидни думи за Слави Трифонов. Не пропусна обаче и Мая Манолова, както и вечния си “любимец” Ангел Джамбазки. Предаваме думите му без редакторска намеса:

“Има много причини Слави да стане следващ премиер, а Мая – столичен кмет. 1. Натрупаха се достатъчно наивни или откровено тъпи избиратели да гласуват за тях. След като Младост направи Иванчева кмет – дори в претенциозната столица всичко е възможно.

2. Факт е, че Борисов и Цветанов с цялата им налична ченгеджийница се оказаха по-малко авторитарни и повече демократи от Слави. Който скри учредителите на партията си като в Ал Кайда и им прибра телефоните още на първата сбирка. Я колко записа чухме с Борисов, със Слави няма да чуете нито един. Народът харесва мутрите и лошите. Слави е върхът!

3. Посланията на Трифонов и Манолова са толкова тъпи, наивни и неграмотни, че поне 2 милиона българи ще им се вържат. Което прави 30%.

4. Слави и Манолова са продукт на задкулисието и негови кукли на конци, обслужваш персонал. Дават ги по телевизията всеки ден заедно с другия мъпет Джамбазки. Чака ги великолепно политическо бъдеще. Колкото по-прост, безхарактерен и зависим от пороците и миналото си – толкова по-дълга и успешна кариера във властта те чака.

Справка Ангел Джамбазки – мъж на средна възраст, посредствен, объркан, зависим, без биография и без семейство, който се води успешен политик и постигнал много за България. Какво е постигнал нито вие знаете, нито тези, които си гласуват за него, водени от фалцетните му всекидневни изяви.

Всъщност Слави и Джамбазки страхотно си приличат – и двамата стари ергени, патологични комплексари, с тежки дефицити и двамата рапони дължат всичко на устата си.

Единият лае като болонка, другият пее малко по-зле от трезвия Сашо Роман, но доста по-добре от Радо Шишарката. Но и тримата певци са популярни като бардове на мутрите от 90-те години на миналия век”, заяви Николай Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.