Бареков изригна: Посланията на Слави и Манолова са тъпи, наивни и неграмотни! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/barekov-izrigna-poslaniyata-na-slavi-i-manolova-sa-tapi-naivni-i-negramotni-vizh-tuk/50837 Goreshto.net
Бареков изригна: Посланията на Слави и Манолова са тъпи, наивни и неграмотни! (виж тук)

Николай Бареков се разпени срещу Слави Трифонов и Мая Манолова!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна в мрежата като избълва куп обидни думи за Слави Трифонов. Не пропусна обаче и Мая Манолова, както и вечния си "любимец" Ангел Джамбазки. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Има много причини Слави да стане следващ премиер, а Мая - столичен кмет. 1. Натрупаха се достатъчно наивни или откровено тъпи избиратели да гласуват за тях. След като Младост направи Иванчева кмет - дори в претенциозната столица всичко е възможно. 2. Факт е, че Борисов и Цветанов с цялата им налична ченгеджийница се оказаха по-малко авторитарни и повече демократи от Слави. Който скри учредителите на партията си като в Ал Кайда и им прибра телефоните още на първата сбирка. Я колко записа чухме с Борисов, със Слави няма да чуете нито един. Народът харесва мутрите и лошите. Слави е върхът! 3. Посланията на Трифонов и Манолова са толкова тъпи, наивни и неграмотни, че поне 2 милиона българи ще им се вържат. Което прави 30%. 4. Слави и Манолова са продукт на задкулисието и негови кукли на конци, обслужваш персонал. Дават ги по телевизията всеки ден заедно с другия мъпет Джамбазки. Чака ги великолепно политическо бъдеще. Колкото по-прост, безхарактерен и зависим от пороците и миналото си - толкова по-дълга и успешна кариера във властта те чака. Справка Ангел Джамбазки - мъж на средна възраст, посредствен, объркан, зависим, без биография и без семейство, който се води успешен политик и постигнал много за България. Какво е постигнал нито вие знаете, нито тези, които си гласуват за него, водени от фалцетните му всекидневни изяви. Всъщност Слави и Джамбазки страхотно си приличат - и двамата стари ергени, патологични комплексари, с тежки дефицити и двамата рапони дължат всичко на устата си. Единият лае като болонка, другият пее малко по-зле от трезвия Сашо Роман, но доста по-добре от Радо Шишарката. Но и тримата певци са популярни като бардове на мутрите от 90-те години на миналия век", заяви Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.