Новини Шоубизнес

Актьорът Мариан Бачев избухна отвратен от…! (още подробности)

Мариан Бачев отвратен и омерзен от видяното в метрото!

Бившият актьор на Слави Трифонов – Мариан Бачев избухна отвратен до дъното на душата си. Причината за гнева му ще видите след малко и определено няма да останете безучастни. Ето какво разказа Бачев:

“Вчера ползвах метро. Качи се майка с количка и бебе в него и по-голямо дете (около 7 годишно). Никой не стана. Изчаках. Майката взе бебето на ръце, защото започна да мрънка. Майката гушва бебето и балансира спрямо движението.

Питам майката дали иска да седне. Тя кимва с глава. Питам по-близо седящия мъж, който разцъква телефона си:
– Извинете, бихте ли станали, за да направите място на майката с бебето и количката.
– Не, човече, много ми е зле…
– Наистина ли?
– Аха…

И продължи с телефона. Аз забакнах. Рядко забаквам.

Жената:
– Спокойно, свикнала съм.

Свикнала е, хора!… След което индивидът слезе на следващата метростанция с бодра крачка. Толкоз”, разказа потресаващата случка с нескрито възмущение Мариан Бачев.

Мнозина се чудят какво ще прави той след края на шоуто на Слави Трифонов и дали ще се присъедини към актьорския състав в новото предаване. Ще ви припомним какво написа Мариан след последното излъчване на предаването:

“Първата ми поява като актьор в Шоуто на Слави (Slavi’s Show) бе на 1 октомври 2007 година. Беше понеделник. Викнаха ме в 14.00 часа и сценаристите ми дадоха написан скеч, с който да ме пробват.

Очаквах, че ще имам една седмица, в която да се подготвя, да видя принципа на работа на тази добре смазана тв машина. Но не би! Оказа се, че трябва да се пробвам още същата вечер – имах само няколко часа! Тука така ставало – хвърлят те в дълбокото!

И така до този понеделник – 29 юли 2019 година. Оттогава до днес са минали 142 месеца, в които е имало средно по 4 понеделника. От тях 7/8 са били работни – това ще рече близо 500 понеделника, от които аз съм участвал в близо ¾ или над 360 актьорски вечери за близо 12 години.

Едни от най-забавните понеделници в живота ми! Днес е последният актьорски понеделник! Беше много емоционален!

Благодаря на публиката тази вечер в залата и на телевизионните зрители през всичките тези години! Колкото и да е клише – за мен беше чест!”, написа преди месеци актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара