Новини

След последната актьорска вечер: Мариан Бачев разтърси мрежата! (виж тук)

Мариан Бачев се сбогува със зрителите и “Шоуто на Слави”!

Актьорът Мариан Бачев буквално взриви социалната мрежа и разплака хиляди фенове на “Шоуто на Слави” преди часове. Когато зрителите изгледаха последната актьорска вечер на предаването.

Както знаем, Слави Трифонов слага край на шоуто си на 31 юли – сряда, а така и не става ясно какво ще последва след това. Милиони българи се надяват и вярват, че най-добрият шоумен няма да се скрие от ефира просто ей така, а е подготвил нещо още по-грандиозно.

Каква е истината обаче, може би ще разберем чак утре вечер, а може и през есента. Сега вижте какво сподели Мариан Бачев на всички и как се раздели с публиката си и с Шоуто:

“Първата ми поява като актьор в Шоуто на Слави (Slavi’s Show) бе на 1 октомври 2007 година. Беше понеделник. Викнаха ме в 14.00 часа и сценаристите ми дадоха написан скеч, с който да ме пробват.

Очаквах, че ще имам една седмица, в която да се подготвя, да видя принципа на работа на тази добре смазана тв машина. Но не би! Оказа се, че трябва да се пробвам още същата вечер – имах само няколко часа! Тука така ставало – хвърлят те в дълбокото!

И така до този понеделник – 29 юли 2019 година. Оттогава до днес са минали 142 месеца, в които е имало средно по 4 понеделника. От тях 7/8 са били работни – това ще рече близо 500 понеделника, от които аз съм участвал в близо ¾ или над 360 актьорски вечери за близо 12 години.

Едни от най-забавните понеделници в живота ми! Днес е последният актьорски понеделник! Беше много емоционален!

Благодаря на публиката тази вечер в залата и на телевизионните зрители през всичките тези години!

Колкото и да е клише – за мен беше чест!”, написа Мариан Бачев в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара