Новини Шоубизнес

Евгения Борисова посети приказния свят на Аватар! (ето къде е заснет филмът)

Евгения Борисова е очарована от мястото, където е бил сниман Аватар!

Дизайнерката Евгения Борисова замина на почивка в Китай, която си подари за рождения ден. Тя е там вече няколко дни и е очарована от страната. Най-удивена обаче остана от факта, че филмът “Аватар” е бил сниман именно в едно от кътчетата на Китай.

“Днес разбрах от няколко студенти родом от Казахстан, които работят сезонно в резорта, че един от любимите ми филми “Аватар” е сниман само на 1 час полет от тук. А именно в Гуейлин град в Гуанси-джуански автономен регион в южен Китай.

Със сигурност ако знаех предварително само срещу 400 йоана за самолетен билет щях да отида за няколко дни и да разгледам тези красиви ждрела покрити с уникална растителност.

Винаги освен тъжната метафорична действителност която ни показва филмът, показвайки ни лошата страна на човешката природа съм фантазирала за това прекрасно място, което прилича на истински рай”, впечатлена е Евгения Борисова.

Тя сподели и, че в Китай почти не е срещнала европейци, кой знае защо. Самите им домакини останали искрено учудени от избора им на дестинация.

“Интересна дестинация в която сме като атракция. Почти няма европейци да не говорим за българи. На летището ни попитаха защо сме избрали Китай за почивка.

Казахме им -“защото сме били навсякъде и искаме нещо различно”. Попитаха ни какво сме правили в мюсюлмански държави преди това, но все пак след щателна проверка ни казаха “Добре дошли” и ни пожелаха приятен престой на острова.

Тук няма как да не си изкараш страхотно, защото е много екзотично и красиво. В Китай между другото се оказва, че днес е национален празник и много семейства са тук за празника”, разказва дизайнерката Евгения Борисова и горещо препоръчва страната им.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.