Евгения Борисова посети приказния свят на Аватар! (ето къде е заснет филмът)

https://goreshto.net/novini/evgeniya-borisova-poseti-prikazniya-svyat-na-avatar-eto-kade-e-zasnet-filmat/50787 Goreshto.net
Евгения Борисова посети приказния свят на Аватар! (ето къде е заснет филмът)

Евгения Борисова е очарована от мястото, където е бил сниман Аватар!

Дизайнерката Евгения Борисова замина на почивка в Китай, която си подари за рождения ден. Тя е там вече няколко дни и е очарована от страната. Най-удивена обаче остана от факта, че филмът "Аватар" е бил сниман именно в едно от кътчетата на Китай.

"Днес разбрах от няколко студенти родом от Казахстан, които работят сезонно в резорта, че един от любимите ми филми "Аватар" е сниман само на 1 час полет от тук. А именно в Гуейлин град в Гуанси-джуански автономен регион в южен Китай.

Със сигурност ако знаех предварително само срещу 400 йоана за самолетен билет щях да отида за няколко дни и да разгледам тези красиви ждрела покрити с уникална растителност. Винаги освен тъжната метафорична действителност която ни показва филмът, показвайки ни лошата страна на човешката природа съм фантазирала за това прекрасно място, което прилича на истински рай", впечатлена е Евгения Борисова. Тя сподели и, че в Китай почти не е срещнала европейци, кой знае защо. Самите им домакини останали искрено учудени от избора им на дестинация. "Интересна дестинация в която сме като атракция. Почти няма европейци да не говорим за българи. На летището ни попитаха защо сме избрали Китай за почивка. Казахме им -"защото сме били навсякъде и искаме нещо различно". Попитаха ни какво сме правили в мюсюлмански държави преди това, но все пак след щателна проверка ни казаха "Добре дошли" и ни пожелаха приятен престой на острова. Тук няма как да не си изкараш страхотно, защото е много екзотично и красиво. В Китай между другото се оказва, че днес е национален празник и много семейства са тук за празника", разказва дизайнерката Евгения Борисова и горещо препоръчва страната им.

1 Коментара

JRmoFE

преди 3 месеца

Enalapril and furosemide are generally given for 1 2 weeks following surgery or a heart attack <a href=https://cials.yachts>tadalista vs cialis</a> Give it one more cleaning and a second life

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.