България Новини

Дизайнерката Евгения Борисова взриви: Вади свой луксозен парфюм на пазара! (виж тук)

Евгения Борисова пуска свой собствен аромат!

Свой собствен, изтънчен и луксозен парфюм пуска на пазара дизайнерката Евгения Борисова. Именно тя бе избрана да ушие сватбената рокля на Цеци Красимирова и е сред най-уважаваните в модния бранш у нас.

Явно е решила да разнообрази и разшири бранда си като идеята за парфюм се хареса на дамите. Ето за какви съвети обаче помоли Евгения Борисова преди часове в мрежата:

“Приятели моля за вашето мнение за магията на парфюма!… От доста време обмислям да пусна на пазара свой парфюм, който да характеризира представата ми за луксозен, изискан и уникален аромат, нетипичен и индивидуален.

Но такъв който прави впечатление с едно доближаване и не оставя безразличен никой.Не съм парфюмерист по професия, но като ценител на най-луксозните парфюми и ползваща само най-добрата нишева парфюмерия реших да направя тази стъпка. Естествено за изработката му ще се доверя на доказани парфюмерийни къщи.

Все пак продавайки го в България съм любопитна какво мислите Вие – крайният потребител за това. Искам от една страна да е луксозен и специален, а от друга да е достъпен като цена.

Но това е почти невъзможно предвид това, че дизайнерската опаковка е специално и сложно произведение. А създаването на аромата процес, който изисква време и ангажимент.

Аз не бих направила компромис с аромата дори в най-красивата опаковка, но и не бих си купила парфюм в обикновен флакон с хартиен етикет. Защото няма да повярвам в замисъла и трудът на дизайнера нито пък вниманието и желанието с което е създаден.

Въпросите ми към вас са следните:

– Каква сума бихте дали за парфюм от 100 ml ако го харесате?

– Бихте ли направили компромис с опаковката?

– Ако не можете да си го позволите, а ви харесва, бихте ли си го купили в наливна форма в обикновен флакон?

– Бихте ли се доверили на недоказан в парфюмерията бранд без да сте помирисали парфюма, само от описанието на съставките?

-Дайте всякакви мнения за парфюмите и марките като цяло и кажете кои са вашите любими!”, консултира се с бъдещите си клиентки Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.