България Новини

Слави Трифонов: В сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини! (тотално взриви с изказване)

Слави Трифонов за пореден път хвърли ръкавицата на Маги Халваджиян!

Шоумен номер едно Слави Трифонов направи на пух и прах Би Ти Ви, Нова телевизия и вечния си конкурент Маги Халваджиян. Само преди броени минути Дългия взриви мрежата с поста си, който се превърна в хит.

Оказа се, че Слави си е направил труда да погледа малко родна телевизия през изминалите дни. Гледал, както Нова, така и бившата си Би Ти Ви. И ето до какви изводи достигна, опитвайки се да издържи новите предавания и сериали.

Предаваме думите му без редакторска намеса:

“Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях?

От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах… защото не издържах.

Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия?

По това време по bTV имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици. Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според bTV изглеждат успелите български бизнесмени.

После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян… Да ви кажа – в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини.

Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ bTV пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог”, взриви мрежата Слави Трифонов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.