Бомба: Виж къде папараци спипаха Слави Трифонов преди дни! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/bomba-vizh-kade-paparaci-spipaha-slavi-trifonov-predi-dni-oshte-podrobnosti/50725 Goreshto.net
Бомба: Виж къде папараци спипаха Слави Трифонов преди дни! (още подробности)

Слави Трифонов беше спипан от фотографите в крачка!

Шоуменът Слави Трифонов не спира да буди интереса на българите. Напук на твърденията, че след края на шоуто му интересът към него ще стихне, нещата са коренно различни. Дългия присъства ежедневно в почти всички медии и е редовно в устите на хората. Причината за това е ясна - телевизията, която ще прави. И политическата партия, която се кани да сформира през есента. Такъв небивал интерес няма към нито една публична личност у нас в момента, но това е напълно обяснимо. Необяснимото е какво прави Слави Трифонов отново в Би Ти Ви, след като се раздели с телевизията на 31 юли. Припомняме, че тогава бе излъчено последното предаване на "Шоуто на Слави", а водещият обяви в ефир, че вече не се чувства свободен в Би Ти Ви. Преди броени дни обаче той беше уловен от фотографи да влиза в сградата на медията в НДК, пише вестник "България днес". Слави пристигнал с джипа си, каран от личния му шофьор и бързо се вмъкнал в сградата, която беше като негов дом толкова години. Той останал вътре известно време, а после излязъл и отново се шмугнал в джипа си. Телефонът през цялото време бил в ръката на Трифонов, който не спирал да говори или да пише съобщения по него. Предполага се, че той и Би Ти Ви имат още някои неуредени въпроси по клаузите на прекратения им договор, които изясняват. Докато Слави урежда скучните си служебни отношения, на българите им е далеч по-интересно да шушукат какво ли е замислил за по-нататък. И дали ще се опита да заеме поста на премиера Бойко Борисов. Тези и множество други въпроси се въртят ежеминутно в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.