България Новини

Валерия Велева изригна отвратена: Защо бе, хора?! (още подробности)

Валерия Велева отново изказа позицията си, без да й дреме дали някой ще я посочи с пръст!

Журналистката Валерия Велева изригна гневна и дори отвратена в мрежата само преди броени часове. А причината са вчерашните абсурдни и скандални арести на интелектуалци, навръх празника 9 септември.

Предаваме думите на Велева без редакторска намеса, а коментарите оставяме на вас. Мнозина потребители в мрежата обаче са напълно съгласни с написаното от нея и застават в твърда подкрепа:

“Защо бе, хора?… Да подкараш три синджира русофили към следствието навръх 9-ти септември, е еманация на глупостта в държавата.

Да оковеш доктор по философия с белезници и да го разкарваш по улиците на София, е бруталност, която навява ужасни спомени. И не е в полза на държавата.

Да създадеш огромен скандал с Русия, когато искаш енергийни проекти от нея, е тежко политическо късогледство. Във вреда на държавата.

Да правиш всичко това под диктовката на чужда служба, без за отчиташ обществените реалности, е безотговорност. И унижава държавата. Последиците:

– сплотяване на левите сили у нас,

– консолидиране на БСП и туширане на вътрешно-партийните разногласия пред външния враг,

– създаване на още по-голям негативизъм към управляващите,

– прокарване на още разделителни линии в обществото и създаване на нови огнища на омраза,

– лош имидж на България навън,

– лош климат вътре в България.

Кому бе нужно това?… Може русофилите да са най-големите шпиони у нас, това тепърва трябва да се докаже. Но да използваш такива репресивни методи в условията на европейска демокрация, си е чист политически вандализъм, който ще има тежки последици.

Жалко, че слепците у нас са толкова много! И са на такива високи постове в държавата!”, изригна възмутена Валерия Велева. И успя да разбуни духовете за пореден път.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.