България Новини

Валерия Велева срещу Слави Трифонов: Ще й прости ли тези думи?! (виж тук)

Валерия Велева не вярва на Слави Трифонов и бъдещата му партия!

Най-известната журналистка у нас Валерия Велева хвърли ръкавица на Слави Трифонов. Причината – политическата партия, която шоуменът обяви, че създава. И най-вече точките в учредителната декларация, която обяви публично.

Знаем, че Слави настоява за намаляване на броя на депутатите на 120. Както и тотална битка с т.нар. “политическа аристокрация”, играеща си с живота на българите вече близо 30 години.

Защо обаче Валерия Велева не вярва на Трифонов и хората му, това се запитаха мнозина в мрежата, след като прочетоха думите й. Ето какво заяви журналистката като предаваме мнението й едно към едно:

“Половината от нещата, които иска Шоуменът, са противоконституционни и касаят промяна на държавното управление. Вероятно устатите му сценаристи не знаят, че за това е нужно свикване на ВНС и промяна на Конституцията, което на този етап е непостижимо, дори и в сънищата им.

Другата половина издават въпиюща политическа некомпетентност и тежък популизъм, който трябва да бъде обяснен на хората, за да не се подлъжат по новия Месия!

Sorry!… При толкова напъни и обещания за нещо ново, очаквах повече политическа грамотност и адекватност и, а не кухи словосъчетания, които нямат реално приложение. Значи той или лъже, или не става за политик!

Но не съм изненадана. Слави ще е като Яне, Бареков, Марешки… Няма да е Зеленски! Впрочем – съмнявам се, че ще се намери български съд, който да регистрира такава партия.

Въвеждане на задължително гласуване на изборите и референдумите…”, коментира Валерия Велева учредителната декларация, с която Слави Трифонов излезе официално.

Любопитно е как ще реагира Дългия на това и ще влезе ли в словесен двубой с дамата. Факт е обаче, че политолози обещават директно влизане на Слави и хората му в парламента ако решат да се кандидатират.

Влиянието му върху голям процент от българите е огромен и няма начин да не повлияе сериозно върху изборните резултати.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. Този чалгар знае само да крещи и ръси простотии.
    Защо когато Борисов му беше гост не му зададе поне един неудобен въпрос, а само галеше егото му. Същият е като Яне и Бареков – ибрикция.

    Reply
  2. Този чалгар знае само да крещи и ръси простотии.
    Защо когато Борисов му беше гост не му зададе поне един неудобен въпрос, а само галеше егото му. Същият е като Яне и Бареков – ибрикчия.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.