Новини Шоубизнес

Мегз направи неочаквана изповед! (ето какво призна)

Мегз сподели тайни от миналото си, още преди да стане известна!

Миглена Каканашева – Мегз направи неочаквана изповед в мрежата. Ето какво разкри тя за себе си в годините, преди да стане известна дизайнерка:

“Напоследък по-често посещавам магазина си в Пловдив и много му се радвам. Знаете ли, че когато бях на 13 тъкмо се бях преместила от Раковски да живея и уча на квартира в Пловдив. Ходех на училище с автобус и рокли с холивудски привкус.

И понеже преди 16 години това, което днес наричаме МЕГЗ можеше да се види само по току-що пуснатата телевизия БТВ – та откъдето минех хората по улиците се обръщаха след мен.

Винаги ще помня как буквално принуждавах най-добрата си приятелка да вървим по средата на точно тази главна улицата, облечени в стари дрехи, преправени от мен.

Тя винаги е била по-разумна и обрана от мен и винаги казваше – “Защо трябва да вървим по средата – не виждаш ли, че хората се движат или в ляво и в дясно”. А аз толкова опиянена от неспирните шушукануя ѝ казвах – “Стига си мислила глупости. Съсредоточи се в това дали хората се обръщат след дрехите”.

Не си измислям и думичка от тази история. Ходех с по 8 чорапогащника зимата, че в автобусите беше много студено, а аз твърдо държах да нося моите си рокли и сака.

Чувството беше грандиозно. Днес същата тази улица изглежда по коренно различен начин. Вече по нея има много момичета, носещи моите дрехи или други марки в подобен стил.

И въпреки, че тези тогава толкова смели визии вече са нещо нормално, аз съм сигурна, че някъде още вървят две неразделни приятелки. Едната по-летяща, другата по-разумна и обсъждат гаджетата и мечтите си.

А аз – много е магично и някак странно. Ако със сигурност постигнах нещо за тези 16 години, то е да увековеча погледите. Някога те бяха заради смелостта към мечтата ми по МЕГЗ. Днес са защото съм МЕГЗ”, сподели Миглена Каканашева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.