България

Мира Добрева се пусна по прелести за рождения си ден: Направи и своята изповед! (виж тук)

Водещата Мира Добрева отпразнува рождения си ден на морето!

С рожден ден на морето се похвали лицето на БНТ Мира Добрева. Водещата събра очите на потребителите в мрежата с доста освободени и провокативни снимки. Тя обаче направи и своята изповед навръх празника.

Като единственото, което не уточни, е с кого е на плажа и кой прави снимките. Знаем, че с мъжа й Жоро Торнев отдавна са в обтегнати отношения, затова не гарантираме, че фотографът е той. Ето какво написа Мира Добрева само преди часове в профила си:

“Разбира се, че мога да Ви кажа, че телефонът ми е прегрял от обаждания днес. Обаче не е. Колкото повече време минава, толкова по-малко позвънявания има на рождения ми ден. С всяка изминала година обаче се увеличават есемесите и електронните картички.

Хората предпочитат по-кратката, по-лесна и по-неангажираща комуникация. Разбирам ги. И аз съм като тях. В годината едва ли има повече от двайсетина души, на които звъня за рождения ден. Времената се променят. И ние с тях…

Ценното обаче е това, че тези, които чух днес и тези, с които празнувам тук, са ми толкова скъпи, че не ги заменям за нищо на света! Благодаря, че е това, което е. Стига ми.

Иначе благодаря на всички знайни и незнайни хора, които ме спират по улиците! Които идват до мен на шезлонга да си поговорим, с някои да се погушкаме, да ми споделят за трудния си живот в чужбина…

Благодаря за дребните подаръчета, за мен са големи жестове. Благодаря за букетите, изненадите на рецепцията на хотела.

Благодаря на чистачките, които са ми най-милички и честичко си споделяме човещинки! Благодаря на сервитьорите, управителите, масажистките, медицинските сестри!

Благодаря на хората, които ми се усмихват! Вие сте вълшебството в този объркан, но така красив свят!”, сподели щастливата Мира Добрева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.