България

Мира Добрева се пусна по прелести за рождения си ден: Направи и своята изповед! (виж тук)

Водещата Мира Добрева отпразнува рождения си ден на морето!

С рожден ден на морето се похвали лицето на БНТ Мира Добрева. Водещата събра очите на потребителите в мрежата с доста освободени и провокативни снимки. Тя обаче направи и своята изповед навръх празника.

Като единственото, което не уточни, е с кого е на плажа и кой прави снимките. Знаем, че с мъжа й Жоро Торнев отдавна са в обтегнати отношения, затова не гарантираме, че фотографът е той. Ето какво написа Мира Добрева само преди часове в профила си:

“Разбира се, че мога да Ви кажа, че телефонът ми е прегрял от обаждания днес. Обаче не е. Колкото повече време минава, толкова по-малко позвънявания има на рождения ми ден. С всяка изминала година обаче се увеличават есемесите и електронните картички.

Хората предпочитат по-кратката, по-лесна и по-неангажираща комуникация. Разбирам ги. И аз съм като тях. В годината едва ли има повече от двайсетина души, на които звъня за рождения ден. Времената се променят. И ние с тях…

Ценното обаче е това, че тези, които чух днес и тези, с които празнувам тук, са ми толкова скъпи, че не ги заменям за нищо на света! Благодаря, че е това, което е. Стига ми.

Иначе благодаря на всички знайни и незнайни хора, които ме спират по улиците! Които идват до мен на шезлонга да си поговорим, с някои да се погушкаме, да ми споделят за трудния си живот в чужбина…

Благодаря за дребните подаръчета, за мен са големи жестове. Благодаря за букетите, изненадите на рецепцията на хотела.

Благодаря на чистачките, които са ми най-милички и честичко си споделяме човещинки! Благодаря на сервитьорите, управителите, масажистките, медицинските сестри!

Благодаря на хората, които ми се усмихват! Вие сте вълшебството в този объркан, но така красив свят!”, сподели щастливата Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.