Зрители на "Черешката" скочиха срещу Мира Добрева: Виж как я "хранят" в мрежата!

https://goreshto.net/novini/zriteli-na-chereshkata-skochiha-sreshtu-mira-dobreva-vizh-kak-ya-hranyat-v-mrezhata-2/50683 Goreshto.net
Зрители на "Черешката" скочиха срещу Мира Добрева: Виж как я "хранят" в мрежата!

Мира Добрева определено не е любимка на зрителите на "Черешката на тортата"!

Лицето на БНТ Мира Добрева гостува тази седмица в "Черешката на тортата". Вместо в любимка на зрителите обаче, тя се превърна в най-недолюбвания участник. Купища критики и обиди към нея се сипят в мрежата, след като Добрева се показа повече от критична. Тя успя да намери сума ти кусури на първите двама участници - Фицата и Иво Инджев. Ето какво пишат зрителите на предаването за нея, цитираме думите им дословно: "Мира е тотално неадекватна. Говори за стил и изисканост, а човекът на село ги кани, сред природата". "Ужасно мрънкало е тази Мира...С нетърпение чакам да я гледам....Глупави и неумесни забележки...". "В началото щеше да се разреве от факта колко е хубава обстановката- на село, къщичка, градина, тишина и красота.....а после почна да се държи като змия". "Мира не си е избила още селските комплекси, а Воче много неадекватно си играе на някаква звезда". "Много ми падна в очите тези два дни Мира ,големи претенции ,голямо нещо !". "Мира да не забравя как е ставала в 3 да събира тютюн в златоградските села и тогава да бъде много претенциозна". "Толкова е досадна с големите претенции, като че ли е забравила от кое село е дошла! Не че има против хората от село, ама е смешно, когато човек забрави от къде е тръгнал!". "Не се справи с храната Иво, освен че ги покани на село сред природата. А Мира Добрева е голяма досадница. Изискано, изискано, като че ли е английската принцеса! С дълга рокля на градинско парти и с тези претенции, нямам думи!". "Бива ли Мира да е толкова ненужно критична, превзета и кисела? Много злост излъчва... А дава вид на Многострадална Геновева..." - тези и още редица гневни коментари срещу водещата на БНТ се изсипаха в страницата на предаването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.