Шоубизнес

Валентин Кулагин изтрещя: В дворците съм съпровождан от слуги! (още подробности)

Валентин Кулагин отново изригна в мрежата!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин беше изчезнал за известно време, но ето, че отново се появи, за да разбуни духовете в мрежата. Знаем, че хасковлията прекарва доста време в Дубай, където работи по професията си и вади добри пари.

Последните два поста от него в профила му обаче успяха да ядосат доста потребители. Разбира се, не липсват и такива, които го подкрепят изцяло и аплодират всяка негова “новородена” мисъл. Ето какво заявява Кулагин на всеослушание:

“Любимите ми места са дворците. Да. Често ме съпровождат слуги, защото аз съм много разсеян… а никой не иска да се загубя по пътя, нали? Обичам някой друг да се грижи за моя комфорт и да бъде старателен в това. Винаги го оценявам.

Посещавам и дупки понякога. Те ми дават различна емоция. Оценявайте присъствието ми по тези места, защото иначе няма да му се наслаждавате повече. Боклуците винаги изхвърлям в най-близкия кош. И най-важното – никога не забравям да бъда човек, с човеците.

Слуги е имало и преди, има и сега. Сега дори има и подлоги. Слугата е професия, подлогата – себеусещане. Виждам и от двата примера всеки ден. И не ми говорете за “свободен дух”.

Не съм използвал думата “роб”. Единственото вярно е, че всеки избира докъде може да го отведе достойнството му и липсата на такова”, заяви Валентин. А само преди броени часове допълва картинката със следното:

“Не понасям хора малко талантливи, но пък в много области. Малко разбира от това, малко разбира от онова.. и накрая едно голямо нищо. И най-лошото е, че също като средно-интелигентните… се мислят за велики.

Много говорят, нищо не казват и са безумно нагли. Т’ва са най-вредната баластра на обществото. Предпочитам тъпаците и бездарниците.. Поне нямат претенции да бъдат нещо повече от капацитета си!”, в типичния си стил разсъждава Валентин Кулагин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.