Иво Сиромахов се изгаври жестоко с Би Ти Ви: Виж какво заяви преди минути!

https://goreshto.net/balgariya/ivo-siromahov-se-izgavri-zhestoko-s-bi-ti-vi-vizh-kakvo-zayavi-predi-minuti/50702 Goreshto.net
Иво Сиромахов се изгаври жестоко с Би Ти Ви: Виж какво заяви преди минути!

Иво Сиромахов погна предаването на Катето Евро по Би Ти Ви!

Ден след като напуснаха Би Ти Ви след 19 години с "Шоуто на Слави", сценаристът на Слави Трифонов Иво Сиромахов обърна палачинката. И се изгаври жестоко с медията. Виж как публично оплю предаването на Катето Евро "Игри на звездите": "ЛЮБИМО ПРЕДАВАНЕ С ДЪЛБОКИ ПОСЛАНИЯ Приятели, кое ви е любимото предаване за култура? Аз напоследък съм очарован от „Игрите на звездите“. Тази телевизионна феерия е взела най-доброто от българските тв традиции – чувството за хумор на Къци Вапцаров, ерудицията на Гала, сексапила на Кристина Патрашкова и артистизма на Бареков. В непринудена атмосфера гостите – изтъкнати интелектуалци и обществени деятели - разкриват нравствената си позиция и дискутират наболели теми. А понякога приемат рисковани предизвикателства, които изпълняват с достойнство и стоицизъм. И понеже формата е състезателен – не крия, че страшно се вълнувам кой отбор ще спечели. Даже се изпотявам, сърцето ми започва да бие учестено, краката ми леко застават така в контрашпиц, оцъклям се и дишам тежко. Но винаги побеждават по-добрите и аз изживявам нещо като катарзис. Имам само една малка забележка – в последния епизод участниците трябваше да карат въображаема кола и им дадоха там един волан да въртят. И те си го въртяха доста добре, на високо ниво. Но можеха и да издават някакви звуци, да речем „бръмммм, бръъъъъм“ или „бжжжжж“, или поне при запалването да викат „тюхтюхтюхтюхтюх“, за да пресъздадат по-убедително атмосферата на автомобилно купе. Но това са дребни дефекти и вярвам, че екипът вече работи по отстраняването им. Гледам това предаване редовно, а после в интернет си повтарям епизодите поне по десетина пъти и всеки път сякаш откривам нови неща. Толкова многопластова е тази продукция. Мисля, че е срамота такова хитово предаване с дълбоки послания от истински интелектуалци да се излъчва само веднъж седмично. Редно е то да бъде всеки ден в праймтайм. Зрителите го заслужават!", иронично подхвърли Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.