Горещо Жълто Новини

Съсипан е: Иво Сиромахов на колене пред Зорница!

Иво Сиромахов не спира да умолява съпругата си Зорница!

Сценаристът и автор на книги Иво Сиромахов е тотално съсипан, разказват хора от екипа на “Шоуто на Слави”. Вечната му усмивка вече се вижда все по-рядко и е на път да изчезне съвсем заради проблемите в брака му и заплахата за развод на жена му Зорница.

Ясно е, че Зорница напусна Иво Сиромахов преди близо месец, а към момента живее в голям апартамент в София. Иво Сиромахов пък обитава голямо жилище за над 200 000 евро в затворения комплекс на име “Делта хилс”. Откакто е сам обаче, той започнал да пие много и буквално се съсипвал.

Иво Сиромахов ще направи всичко, за да задържи Зорница
Иво Сиромахов ще направи всичко, за да задържи Зорница

“Не можем да го познаем, той винаги изглежда махмурлия, лицето му е повехнало и често мирише на бъчва. Иво винаги е пиел, още от училище, но в момента прекалява. Слави Трифонов редовно му говори, защото се опасява, че това ще се отрази на работата му и ще го съсипе тотално. А той не ще да чуе и само за Зорница говори”, разказват близки до Иво Сиромахов източници.

Иво Сиромахов и Зорница имали пререкания от доста време като най-големите им проблеми били заради слабостта на Иво към чашката. Те често се карали за политика, защото имали различни ценности и мнения по случая, а Зорница се дразнела много на непрекъснатото заяждане на Иво Сиромахов с Бойко Борисов.

След като видяла, че споровете им няма да утихнат, Зорница се махнала от къщата и заявила на Иво Сиромахов, че ще подаде молба за развод. Той обаче буквално й паднал на колене, молейки да размисли и да не стават за смях на дърти години.

“Иво я обича, ще направи всичко, за да си я върне. А и знае, че не е човек, който може да живее сам”, разказват приятели на Иво Сиромахов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.