България Новини

Бомба: Слави Трифонов разтърси света на Митко Пайнера! (ето какво ще прави след Шоуто)

Слави Трифонов подкоси краката на Митко Пайнера!

Броени дни остават до края на Шоуто! А цяла България се пита какво ще прави Слави Трифонов след него. Отговори няма, поне не официално. Но знаем, че Дългия обича да изпипва работите си и не бие тъпана предварително. Като му дойде времето, ще разберем…

Появиха се обаче източници, които се престрашиха да издадат това-онова от плановете на шоумена. И се оказа, че с тях той буквално хвърля в шах и мат Митко Пайнера. Защото…

Слави Трифонов е решил да събере най-големите звезди на България в своя продуцентска компания. Проектът е наистина мащабен и ще бъде повече от успешен, защото Слави се е занимавал с това и преди.

Припомняме, че още по времето на зората на демокрацията той създаде компанията БМК, която де факто беше откривател на Кали, Сашо Роман, Нина Николина и подкрепяше Мария Илиева, Каризма и много други.

Сега обаче Трифонов е решил да не продуцира само певци, но и актьори, циркови артисти и изобщо таланти на държавата ни като цяло. Разбира се, първите, които ще се озоват в компанията му, са актьорите и музикантите от “Шоуто на Слави”.

Борис Солтарийски, Гъмзата и Годжи вече усилено подготвят нови парчета. Тримата заедно с Краси Радков са най-търсените за участия по клубове из страната. Към момента хонорарът им възлиза на около 5 бона, но след това Слави ще вдигне цената, пише “България днес”.

Дългия ще прибира половината от спечеленото от хората си, както го прави и Митко Пайнера. Пита се обаче дали повечето певици няма да се поблазнят и да се насочат към лагера на Дългия и да зарежат Пайнер.

Слави Трифонов си е признат чаровник, а и усетът му за пари и бизнес е ненадминат. Затова и инж. Димитров място не можел да си намери от тревога, доверяват източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.