Взрив: Маги Халваджиян разкри истината за враждата със Слави Трифонов! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/vzriv-magi-halvadzhiyan-razkri-istinata-za-vrazhdata-sas-slavi-trifonov-oshte-podrobnosti/50615 Goreshto.net
Взрив: Маги Халваджиян разкри истината за враждата със Слави Трифонов! (още подробности)

Маги Халваджиян говори открито за Слави Трифонов!

Продуцентът Маги Халваджиян разкри истината за отношенията си със Слави Трифонов. Знаем, че двамата са на нож от години, въпреки че се опитват да спазват добрия тон. Запитан за мнението му относно "Шоуто на Слави", арменецът беше директен - то трябва да слезе от ефир, защото се е изчерпало. "С удоволствие съм гледал шоуто и Слави, при това години наред. Но отдавна вече спрях, защото не ми е интересно. Просто се изчерпаха откъм съдържание, което е нормално. Така става с всяко друго шоу, което е на екран толкова години и няма нищо лошо в това", заяви Маги Халваджиян. Колкото до това, че Иво Сиромахов го иронизира и имитира редовно в предаването, Магърдич е категоричен - не го прави добре. "Харесвам имитациите, дори и когато са саркастични към дадена личност. Но аз имам характерни движения, мимики, жестове, които Сиромахов не е успял да хване. Приликата му с мен е само визуална, което не е достатъчно за добър актьор. Може би той просто не е добър актьор. Самият аз правя имитаторско шоу и знам за какво става дума", заяви продуцентът. Маги призна, че някога със Слави Трифонов са били в чудесни отношения. Ако не и първи приятели, то страшно добри познати, които дори си ходели на гости посред нощ. После обаче нещо застанало на пътя им и арменецът не иска да сподели какво е то. Съдилищата с "Господари на ефира" и прочие не били причината за скарването им. "Няма да говоря лошо за Слави, защото сме имали отлични времена. Той ми имаше пълно доверие като работехме заедно и съм му направил може би най-добрите 16-17 клипа. Желая му успехи и занапред", каза Халваджиян пред вестник "Галерия". Но не скри, че не вярва в политическото бъдеще на Дългия, защото той вече бил уморен. А политиката се нуждаела от амбицирани и дейни хора, готови да врат и кипят за каузата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.