Горещо Забавно Новини

Коя е по-по-най? Щерката на Мира Добрева се превърна в нещо неземно! (СНИМКИ НА НЕВЕРОЯТНАТА ЛОРА)

Мира Добрева е горда с красотата на Лора!

Дъщерята на Мира Добрева вече е на 19 г. и е съвсем логично да разцъфти като истинска жена. Това се вижда и от снимките, които по-долу ви показваме.

Лора завърши току-що гимназия, но вече надминава майка си по красота. Поне това са мненията във Facebook, където хората коментират, че девойката е станала истинска жена.

Както е известно, Лора не е дете на съпруга на Мира Добрева – Жоро Торнев, а на бившия й мъж Димитър. Той обаче не се сеща изобщо, че има дъщеря, затова момичето възприема режисьора за свой татко.

Не е тайна, че Димитър се е отнасял доста зле с журналистката и затова тя го е напуснала. От този брак обаче преди 19 години се ражда Лора.

Все пак девойката е поддържала някакъв контакт с баща си през годините, но минимален. Тя е наясно що за човек е той и затова предпочита да счита Жоро Торнев, който е татко на брат й, за свой баща.

Мира Добрева винаги се е славела с необичайна красота. Още с появата си в БНТ тя събра погледите не само на зрителите, но и на колегите си.

Слуховете, че е помакиня, не променят този факт. Визията на тв водещата е непреходна, което се доказа в годините.

Лора е наследила голяма част от чара на майка си, но и доста от нейната харизма. Двете имат известна прилика в очите и скулите, но като цяло девойката може би прилича повече на баща си.

Няма спор обаче, че и майка, и дъщеря са доста красиви. Те дори могат да участват в надпревара една срещу друга коя е по-по-най.

“Мира е жена с финес. Тя няма само физическа красота, но и душевна. Много интелигентна жена, със сигурност го е предала и на Лора.” – коментират хора в интернет.

Това наистина е така, тъй като за Мира Добрева се говори, че настоява децата й да изградят вътрешна красота, а именно добра ценностна система.

Вижте щерката на журналистката, ето каква е станала тя!

Мира Добрева и Лора

Мира Добрева дъщеря

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.