Новини

Светльо Витков – Хиподилски взриви мрежата! (виж тук)

Светльо Витков взриви мрежата с поста си!

Светльо Витков или Светльо Хиподилски, както го наричат мнозина, взриви мрежата. Но този път не с поредната саркастична простотия, а с безплатен и ценен съвет. Ето как да оцеляваме в това време на стрес, страх, злоба и тъпотия. Поне според Витков.

Предаваме думите му без редакторска намеса:

“Ежедневието ни е изпълнено със стрес, задължения, ненужна информация, негативна енергия, както и дребни страхове.

Те се натрупват в ума и тялото ни, и ако не намерим начин регулярно да се освобождаваме от тях, се превръщат в един огромен, неопределен страх, който ни трансформира в дребни и злобни човечета, живеещи без наслада от времето си, наречено живот.

Едни търсят отдушник в наркотици и алкохол, други в секса и спорта, а трети в медитация и духовни практики. Повечето дори не го търсят!

Според мен, дисциплината и хигиенизирането на ума и тялото е в основата на решението на този проблем. За дисциплината е казано и написано много, но за “хигиенизирането” – не.

А считам, че то е по-важно за човешкото щастие. Хигиена на ежедневните мисли, сетива и дейности:

1. Прекъсване на ненужните мисли, а концентрация в извършваната дейност.

2. Чистене и недопускане до сетивата на ненужна информация, а запълването им с полезна и позитивна.

3. Избягване или свеждане до минимално времетраенето на срещи с негативни хора и извършването на неудовлетворяващи дейности.

За начало…”, философства Светльо Витков в мрежата. А неговият най-добър приятел Венци Мицов наскоро също разтърси потребителите с коренната си промяна. Той се е заел стриктно да се храни и живее здравословно.

Вече е свалил първите си килограми и всеки ден се хвали с километрите, които е изминал пеша. Какво се случва с тези иначе “лоши” момчета, не могат да се начудят феновете им.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.