Ето как се прави: Венци Мицов обясни как свали над 5 кг. за нула време! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/eto-kak-se-pravi-venci-micov-obyasni-kak-svali-nad-5-kg-za-nula-vreme-vizh-tuk/50632 Goreshto.net
Ето как се прави: Венци Мицов обясни как свали над 5 кг. за нула време! (виж тук)

Венци Мицов започна битка с килограмите, която върви повече от успешно!

Музикантът и общественик Венци Мицов от години страда от наднормено тегло. Този път обаче реши да се промени и да заживее като по-слаб и разбира се, по-здрав човек. Преди дни той сподели в мрежата как отслабва и какви храни приема: "5 килограма надолу за 40 дни без да влизам в кетози или да бухам кокосово масло с кафе сутрин. Изключени напълно от менюто са хляб във всякакви разновидности, сладкиши и захар и безалкохолни напитки. Не съм на разделно хранене, не набивам рукола и пащърнак, ям всякакви плодове и зеленчуци и съвсем спокойно си хапвам месо с ориз или месо с картофи. Сега започвам етап две - повече движение. Целта ми е до края на лятото да сваля толкова килограми, че да не ме е срам, когато ви кажа от колко започнах. Първите промени са налице - мога да ходя 3 километра без да се задъхвам и без да спирам. Това не е никак малко за мен и ми дава сериозен стимул да продължавам", похвали се Венци Мицов на последователите си. И допълни: "Не близвам бира откакто ми откриха подаграта преди няколко години. И не възнамерявам да махна ориза и и картофите по същата причина - не мога да ям само месо, заради болестта ми. Дотук от месец и половина не съм слагал хляб в уста. Тоест - напълно съм елиминирал брашното. Сладкото също съм спрял. Но ям плодове и не се ограничавам, въпреки диетичните теории. Не пия и газирани напитки. Така мисля да продължа и да - гледам да не ям след 18 часа нищо, освен някой плод", обяснява начина си на отслабване музикантът. Той вече успява да ходи повече, без да се изморява и задъхва като преди. Семейството и приятелите му не спират да го поздравяват за това решение и му стискат палци да продължава така и занапред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.