Николай Бареков с шокиращи разкрития за скандала с НАП! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nikolay-barekov-s-shokirashti-razkritiya-za-skandala-s-nap-vizh-tuk/50671 Goreshto.net
Николай Бареков с шокиращи разкрития за скандала с НАП! (виж тук)

Николай Бареков излезе с шокиращи разкрития за скандала в НАП!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна в мрежата дни след чутовния скандал с изтичане на лични данни в НАП. Ето какво разкри той публично и взриви мрежата:

"От разговор с един приятел - бял хакер, научих някои много страшни неща, които искам да споделя с вас във връзка с мега скандала с източените лични данни от НАП.

1. Снощи Нова телевизия в репортажа си показа нарочно или не!?? Паролата за достъпа до файловете и вече са общодостъпни!!! 2. Много добър черен хакер с наличните данни за часове може да изтегли онлайн кредити на имената и данните на около 30 000 души, изтекли в нета. Трийсет хиляди! Може да сме всеки един от нас, който без да подозира ще дължи няколко стотин или хиляди лева още от утре с подобаващите лихви. 3. ”Разузнаването” в НАП е сортирало гражданите не само по и имотен или по политически списък. В изтеклите файлове има списъци на хиляди граждани, които залагат по- редовно в сайтове за залози и такива, които потребяват онлайн кредити. Сетете се колко полезно би било това и за частния бизнес, който държи тази търговия и услуги. Логични въпроси са защо на НАП им е трябвало този вид информация. Позволено ли е от закона и с какви цели се прави. Аз не изключвам частни и корпоративни интереси под маската на НАП. Миналата година по това време гръмна и електронния търговски регистър. Отново станахме свидетели на същите глупави обяснения. И отново теориите на конспирацията звучаха най-достоверно, да ви припомня основната.

Държавата отдавна е превзета от мафията. Всяка държавна структура, съдържаща масиви с информация - НАП, ДАНС, ГДБОП, разузнаване, Търговски регистър действа чрез паралелна вътрешна структура като част от мафията.

Скандалите гърмят, защото системата е конструирана и поддържана некадърно или от време на време трябва да се замитат следите и да се рестартира инсталацията.

Изводът: Ако искате да сте поне донякъде извън контрола на мафията - хванете гората, организирайте си там бизнеса и срещите. Изхвърлете таблетите и смартфоните, изхвърлете кредитните карти, заложете на кеша и спрете да си поръчвате пица онлайн", изригна Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.