България Новини

Взрив: Бареков съсече публично Хекимян, пада си по мъже!!! (виж скандалните разкрития на евродепута)

Николай Бареков буквално закла Антон Хекимян и то публично!

Евродепутатът Николай Бареков “отсече главата” на водещия Антон Хекимян с разкритията си. Които, при това, направи публично – пред очите на хилядите си последователи в социалната мрежа.

Бомбата на Бареков избухна преди около десет часа, когато той настръхна и скочи срещу лицето на Би Ти Ви. Явно Антон Хекимян е имал глупостта да нарече Цвета Караянчева “първия човек” в държавата и това вбеси Николай Бареков.

От “забележката” му към Антон обаче на преден план излезе друго – а именно ориентацията му към силния пол. Ето точните думи на евродепутата, които предаваме без редакторска намеса:

“Антоне бре, Хекимяне, мила моя наследницо, не е Цвета Караянчева първият “мъж” у държавата ни. Техничарка, кърджалийка, ама… Радев е, бре. Президентиот.

Навремето, вместо да крадеш занаята, ти задяваше операторите в нюзрума на БТВ. Правило едно за “водещия” – преди да ти поднесе Ани Тодорова сценария, вземи, че прочети Конституцията.

Тънка книжка, проста работа, ама написана от сравнително по-умни хора от мен и от теб, моме”, написа Николай Бареков, с което буквално взриви мрежата.

Под поста му се нароиха коментари и въпроси на потребители, интересуващи се дали казаното от него е самата истина. “Абе, все съм си мислил, че с това момче нещо не е таман, но се чудех. Кажи честно, на прав път ли съм, или не е баш тъй”, попита мъж на име Димитър Калимаров.

“Джендър е. Обича всичко мъжко. Скоро ще се отдаде на воля” – кратко, точно и ясно натърти Бареков. Повече от ясно е, че думите му ще предизвикат чутовен скандал и адско неудобство за Антон Хекимян.

Знаем, че водещият на Би Ти Ви упорито крие тази истина за себе си (ако действително е истина). Дълго време той беше официално сгоден за своята колежка Василена Гръбчева. Двамата щяха да се женят, но изненадващо вместо сватба, дойде раздяла. Коментари не бяха направени от двете страни като се каза само, че причината е несходство в характерите.

Бареков

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.