България

Илиана Раева се възхити на чужд мъж! (ето как взриви мрежата)

Илиана Раева с поклон пред родните пилоти!

Златната Илиана Раева изненада всички в мрежата с неочакван пост преди минути. В него тя не само хвали, а се прекланя пред родните пилоти. И дава конкретен пример за нивото, на което са. В частност пилота на България Ер – Славчо Бързийски.

В дни, в които масово хората предпочитат чуждите авиокомпании, съпругата на Наско Сираков отвори очите на българите. Ето какво разказа тя за вчерашното си пътуване до Русия със златните момичета, предаваме думите й без редакторска намеса:

“Нашите пилоти са недостижими! Обожавам ги!… Вчера пристигнахме в Москва за световното първенство за девойки. Пътувахме със самолет на компания България Ер.

Помолиха да сложим коланите, защото предстоеше кацане. Беше много облачно. Много! Започна кацането. Минутите минаваха, а земя изобщо не се виждаше. Минаха повече от 50 мин…

Пътник до мен попита какво се случва. Любезната стюардеса му отговори, че има голяма буря и заобикаляме облаците. Кацането закъсня доста. Разбираемо…

Искам да споделя, че за първи път ми се случва да имам полет, в който от от излитането до кацането, въпреки тежкото време и бурята, нямаше не само турболенция, а нито едно трепване на самолета! Нито едно!
Уникални са ни пилотите!!! Уникални!!!

Помолих стюардесата да предаде на капитан Славчо Бързийски, че е ВЕЛИК! Както и целият му екип! Както и прекрасно обслужващите ни стюардеси!

Цял живот пътувам със самолети! Нашите пилоти са НОМЕР 1!!!! Да го знаете! Обичам ги!”, възкликна очарованата Илиана Раева.

По-любопитното обаче е, че много потребители потвърдиха казаното от нея под поста й. Те разказаха своите лични преживявания, от които стана ясно, че действително имаме пилоти, с които да се гордеем.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.