УНИЖЕНИЕ: Никой не очакваше това от Илиана Раева! (виж как я хулят в мрежата + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/unizhenie-nikoy-ne-ochakvashe-tova-ot-iliana-raeva-vizh-kak-ya-hulyat-v-mrezhata-snimki/50511 Goreshto.net
УНИЖЕНИЕ: Никой не очакваше това от Илиана Раева! (виж как я хулят в мрежата + СНИМКИ)

Илиана Раева си навлече гнева на стотици българи с тази постъпка!

Златното момиче Илиана Раева за пореден път показа коя и на какво е способна. Златните медали на ансамбъла по време на световното първенство по художествена гимнастика в София доказаха това. Никой не може да отрече постиженията на Илиана Раева в този спорт и качествата й на истински лидер. Друго обаче запали мрежата ден по-късно, а именно - разликата в отношението на Раева към премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Не е нужно да обясняваме кой от двамата се показа като любимец на съпругата на Наско Сираков. Бойко Борисов бе лично поканен от нея на официалния бал на ансамбъла ни. Докато държавният глава нямаше място там, съобщава агенция ПИК.

Илиана Раева се скъса да се снима с Бойко, да качва общите им фотоси в профила си и да му благодари от сърце. Тя не пропусна да изчетка Борисов с поредните благодарности за подкрепата и помощта му за художествената гимнастика през последните 10 години. В това време медии пишат за огромното унижение, на което е бил подложен Румен Радев. Президентът е останал неразпознат и пренебрегнат по време на цялото закриване на световното в Арена Армеец. И за него е нямало и една добра дума, камо ли прегръдки, снимки и усмивчици, пише ПИК. Ето как българите обаче изригнаха след тези "новини". И как изляха гнева си срещу Илиана Раева. Предаваме думите им без редакторска намеса: "Друго си е Илиана Раева да получи SMS от ББ. Веднага получава овлажняване въпреки отдавна преминалия климакс". "Дошъл ТИКВАТА на заключителната вечеря - е па лапането нали е без пари а БОКО е там където има аванта. Мазна духалке а по колко ще разделите с ТИКВУН?". "ТО БИВА ПОДЛИЗУРСТВО НО ПОМИЯРЩИНАТА ПРЕЛИВА ! АМИ ТО АКО НЕ БЕШЕ ПОЗВОЛИЛ ТИКВУН НЯМАШЕ ДА ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕТО!". "Браво на момичетата. Но тази благодарност ми идва в повече. Дайте да го споменаваме и в молитвите". "ТОЙ и само ТОЙ стои високо горе, а ниско долу в НЕГОВАТА сянка стоят те - вечно благодарните НЕМУ герберастчета. До НЕГО е допусната само ТЯ и нежно го е прихванала за кръста Стои до НЕГО покорно разчувствана, с навлажнени очи и навлажнена...". "Илиана ни е носела радост, пък е и приятна за гледане. Обаче остарява зле, милата, и никак не се усеща кога да спре с фръцкането и говоренето" - тези и още стотици коментари заляха интернет.   Илиана Раева  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.