Наталия Кобилкина разкри: Ето защо изневеряват жените! (запомнете го добре)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-razkri-eto-zashto-izneveryavat-zhenite-zapomnete-go-dobre/50663 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разкри: Ето защо изневеряват жените! (запомнете го добре)

Наталия Кобилкина разкри причините за женската изневяра!

Причините за женската изневяра разкри Наталия Кобилкина. Добре е да прочетете заключенията й, защото със сигурност са верни. И ще ви помогнат във връзките занапред, без значение дали сте жена или мъж:

"ЗАЩО ИЗНЕВЕРЯВАТ ЖЕНИТЕ:

ТЯ СЕ Е ОМЪЖИЛА ЗА НЕПОДХОДЯЩ МЪЖ.

Това е най-често срещаната причина. Проблемът е, че ние жените избираме мъж не на ниво любов или страст, а от желание да избягаме от вкъщи, от страх от самота, от усещане, че вече е време да имаме брак, понякога дори от отмъщение. Но когато ти избираш мъж без любов и желание, тази връзка ще те направи нещастна и тогава центърът на живота ти стават децата. Обаче не се изненадвай, ако при тази липса на любов твоят мъж започне да пие, да стои безработен, да изневерява или да те бие – това са последици от липсата на любов. НЕ Й ДОСТИГАТ ЕМОЦИИ. Душата копнее за любов и страст. Ти искаш да разбереш какво е наистина да чувстваш и усещаш, но знаеш, че няма как да получиш това от вкъщи. И когато жената от години се чувства неудовлетворена емоционално , тя винаги, се оглежда и търси приключения навън. ЗА ДА НАКАЖЕ СВОЯ МЪЖ. Понякога ние жените изневеряваме от желание да накажем или отмъстим на партньора си. Можем по този начин да накажем своя мъж, ако смятаме, че той не изкарва достатъчно пари, че пие или изневерява. Само че правим това без да осъзнаваме, че самите ние сме предизвикали това негово поведение. БЯХ ПИЯНА ИЛИ БЯХ В КОМАНДИРОВКА. Често обстоятелства имат значение. Но все пак, за да го направи жената трябва да се чувства много нещастна и самотна. Женската изневяра винаги стартира от болка и неудовлетвореност. МЪЖЪТ НЕ Е СЕКСУАЛНО АКТИВЕН ИЛИ ИМА СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ. Често в такъв случай жената чувства, че няма друг избор, за да запази семейството си цяло. ПРОСТО ИСКА РАЗНООБРАЗИЕ И НЕЩО НОВО. Това често служи като обяснение, но причините са същите като посочените по-горе. Често жените, които изневеряват имат бащи, които са изневерявали на майките им и затова те самите си избират мъже, които не са сексуални и няма да им изневеряват. И така с времето тези жени се превръщат в своите бащи. Може да бъде и изневеряваща майка.

НО НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ВИЕ ПРОСТО НЕ ИСКАТЕ ВАШИЯ МЪЖ", обясни Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.