Здраве и диети

Наталия Кобилкина взриви с уникален фейсбилдинг! (ето как да борим бръчките)

Наталия Кобилкина не създава само гейши, а и красиви жени!

Амбициозната Наталия Кобилкина, която наскоро се премести да живее с мъжа си Такис Дретакис в Гърция, не забравя българските си последователки. Вчера тя предизвика небивал интерес сред множество дами с новия си курс по… фейсбилдинг. Ето какво ще рече това:

“ФЕЙСБИЛДИНГ – ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Всеки знае, че ако иска да е в добра форма първо трябва да внимава какво яде. Второ – да тренира. Но колко пъти си тренирала лицевите мускули? ДА! Същите! Те се стягат и отпускат, както всеки друг мускул в тялото.

Разликата е, че в лицето всеки един мускул виси на предходния. Така ако челото е отпуснато, имаме проблем с околоочния контур, ако той не е стегнат, имаме проблем със зрението,тъмни кръгове, торбички.

Носът има два основни мускула в себе си, ако те се отпуснат започва да се разширява и удължава. Стегнатото лице има вежди с чупка в средата, а отпуснатото е с кръгли.

Всяка една бръчка в лицето е поради пренатягане на едни мускули и отпускане на други. От тук започват акне и проблеми с кожата, бръчки, суха или мазна и т.н.

Бръчката означава, прищипване. Където го има е трудно кръвта да носи кислород и хранителни вещества, а лимфата не може да изхвърли отпадъците. Цвета и тургура се променя, плътността и блясъка липсват.

Сухата кожа, тъмните кръгове, пъпките, липсата на блясък и тонус не е козметичен проблем, а здравословен”, обяснява Наталия Кобилкина.

Която обещава само срещу 50 лева на семинара да научи дамите как да се грижат за лицето си, за да остане то младо, свежо и стегнато още години наред.

Явно Наталия е решила да разшири максимално кръга на услугите, които предлага. Така, че да има за всеки по нещо и всеки да може да се възползва от помощта и съветите й.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.