Наталия Кобилкина взриви с уникален фейсбилдинг! (ето как да борим бръчките)

https://goreshto.net/goreshto/nataliya-kobilkina-vzrivi-s-unikalen-feysbilding-eto-kak-da-borim-brachkite/50640 Goreshto.net
Наталия Кобилкина взриви с уникален фейсбилдинг! (ето как да борим бръчките)

Наталия Кобилкина не създава само гейши, а и красиви жени!

Амбициозната Наталия Кобилкина, която наскоро се премести да живее с мъжа си Такис Дретакис в Гърция, не забравя българските си последователки. Вчера тя предизвика небивал интерес сред множество дами с новия си курс по... фейсбилдинг. Ето какво ще рече това: "ФЕЙСБИЛДИНГ - ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО Всеки знае, че ако иска да е в добра форма първо трябва да внимава какво яде. Второ – да тренира. Но колко пъти си тренирала лицевите мускули? ДА! Същите! Те се стягат и отпускат, както всеки друг мускул в тялото. Разликата е, че в лицето всеки един мускул виси на предходния. Така ако челото е отпуснато, имаме проблем с околоочния контур, ако той не е стегнат, имаме проблем със зрението,тъмни кръгове, торбички. Носът има два основни мускула в себе си, ако те се отпуснат започва да се разширява и удължава. Стегнатото лице има вежди с чупка в средата, а отпуснатото е с кръгли. Всяка една бръчка в лицето е поради пренатягане на едни мускули и отпускане на други. От тук започват акне и проблеми с кожата, бръчки, суха или мазна и т.н. Бръчката означава, прищипване. Където го има е трудно кръвта да носи кислород и хранителни вещества, а лимфата не може да изхвърли отпадъците. Цвета и тургура се променя, плътността и блясъка липсват. Сухата кожа, тъмните кръгове, пъпките, липсата на блясък и тонус не е козметичен проблем, а здравословен", обяснява Наталия Кобилкина. Която обещава само срещу 50 лева на семинара да научи дамите как да се грижат за лицето си, за да остане то младо, свежо и стегнато още години наред. Явно Наталия е решила да разшири максимално кръга на услугите, които предлага. Така, че да има за всеки по нещо и всеки да може да се възползва от помощта и съветите й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.