Новини

Ирина Тенчева се хвали със семейна идилия от плажа! (виж тук)

Ирина Тенчева и Иван Христов заведоха домочадието на море!

Цялото домочадие заведоха на море продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева. Те обаче не са сами на почивката, а в компанията на близки приятели, както всяка година. И очевидно си прекарват повече от чудесно, ето какво сподели Ирина:

“Вчера… Най-хубавите постове започват с “вчера”. Когато ни е било толкова пълно и щастливо, че не ни е останала минутка, нито сила, за да споделяме с думи, онова, което е най-хубаво без тях.

Вече 8 години морският бряг ни събира нас – родители и деца, приятели и наскоро приобщени сродни души. От октомври до юни всеки трупа случки и истории за радости и разочарования.

А щом стъпим на брега и съблечем дрехите, сякаш събличаме старо тяло от минало прераждане. И знаете ли – не остава нищо “толкова важно” за казване от “преди”.

На нашето море има предимно СЕГА – сега сме тук, сега децата ще ритат там, сега ни се яде диня и ни се пие вино… Има по малко и ВЧЕРА ,за да се посмеем на някоя смешна случка и да повторим реплика, която ще е емблема на лято 2019.

Каква е тази магия – не знам. Но тук децата ни порастват заедно, а ние сякаш се смаляваме (или поне Егото ни), защото губим и марките, и етикетите от опаковките си…

Вчера направих торти за празника на любимо момиче. Пяхме, смяхме се, ядохме и пихме на брега до час, в който с фенерчетата на телефоните едвам си открихме разпиляните вещи.

И независимо, че днес отново ще сме заедно като си казвахме чао усетих онова, което изпитвах през последния ден от ваканцията ми като дете. Последният ден, знаете,винаги е най-хубав!

А никой никога не знае кой ден е последен, всъщност… “, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.