Не й пука: Ирина Тенчева се пусна надебеляла от плажа! (още подробности)

https://goreshto.net/balgariya/ne-y-puka-irina-tencheva-se-pusna-nadebelyala-ot-plazha-oshte-podrobnosti/50647 Goreshto.net
Не й пука: Ирина Тенчева се пусна надебеляла от плажа! (още подробности)

Ирина Тенчева е постигнала своята нирвана!

Половинката на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева определено е в нирвана. Доказателството за това е снимката, която тя самата публикува в мрежата преди дни. И на която се показа преспокойно без съвършения корем и с няколко килограма по-пълна от преди, видя Goreshto.net. Ето какво сподели Ирина Тенчева и, честно казано, накара доста жени да завидят на смелостта, свободата и щастието й:

"Това не е най-хубавата ми снимка от вчерашния ден. И слънчевите петна по кожата, и липсващата преса на корема и 4-те килограма отгоре биха ме спряли да споделя този кадър преди време. Не и днес.

Мъжът ми е уловил момента, в който на плажа внезапно се чу силен гръм от наближаващата лятна буря. Сами се стресна и се сгуши на гърба ми. Няма как да разкажа аромата на малкото детско тяло, покрито със сол и събрало толкова слънце. Нито мога добре да опиша как той се съчетава с този на летен дъжд, море и моя аромат на масла от Nuxe. Шум от вълни и чайки, вкус на следобедна Маргарита в устата ми... Очакване на весела вечеря с приятели и много много много Любов и благодарност към Живота и това маймунче на гърба ми. Най-уникалното на този момент е, че изпитах всичко това в мига на случването му, тук и сега, както все си пожелавам да се науча... и взе да се получава все по-често. А тази снимка вече е качена не само тук, но и в “онзи албум”, за който Джо Блек разказва. Желая ви вълшебен уикенд. И пълен Албум с такива “несъвършени наглед” спомени", сподели Ирина Тенчева. Душевното състояние на бившата Сарачинова е най-голямото и неопровержимо доказателство, че и след толкова години заедно тя се чувства отлично в семейството си с Иван Христов. Двамата отдавна затвориха устите на клюкарите, които едва ли не се обзалагаха, че любовта им ще трае от ден до пладне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.