България

Не й пука: Ирина Тенчева се пусна надебеляла от плажа! (още подробности)

Ирина Тенчева е постигнала своята нирвана!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева определено е в нирвана. Доказателството за това е снимката, която тя самата публикува в мрежата преди дни.

И на която се показа преспокойно без съвършения корем и с няколко килограма по-пълна от преди, видя Goreshto.net.

Ето какво сподели Ирина Тенчева и, честно казано, накара доста жени да завидят на смелостта, свободата и щастието й:

“Това не е най-хубавата ми снимка от вчерашния ден. И слънчевите петна по кожата, и липсващата преса на корема и 4-те килограма отгоре биха ме спряли да споделя този кадър преди време. Не и днес.

Мъжът ми е уловил момента, в който на плажа внезапно се чу силен гръм от наближаващата лятна буря. Сами се стресна и се сгуши на гърба ми.

Няма как да разкажа аромата на малкото детско тяло, покрито със сол и събрало толкова слънце. Нито мога добре да опиша как той се съчетава с този на летен дъжд, море и моя аромат на масла от Nuxe. Шум от вълни и чайки, вкус на следобедна Маргарита в устата ми…

Очакване на весела вечеря с приятели и много много много Любов и благодарност към Живота и това маймунче на гърба ми.

Най-уникалното на този момент е, че изпитах всичко това в мига на случването му, тук и сега, както все си пожелавам да се науча… и взе да се получава все по-често.

А тази снимка вече е качена не само тук, но и в “онзи албум”, за който Джо Блек разказва. Желая ви вълшебен уикенд. И пълен Албум с такива “несъвършени наглед” спомени”, сподели Ирина Тенчева.

Душевното състояние на бившата Сарачинова е най-голямото и неопровержимо доказателство, че и след толкова години заедно тя се чувства отлично в семейството си с Иван Христов.

Двамата отдавна затвориха устите на клюкарите, които едва ли не се обзалагаха, че любовта им ще трае от ден до пладне.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.